Sposób przygotowania:
Koktajl z jarmużem i jabłkiem na maślance
Jarmuż oczyszczamy, usuwamy zdrewniałe łodygi, a liście wrzucamy do blendera kielichowego.
Dodajemy obrane i pokrojone na kawałki jabłko.
Pomarańczę obieramy, dzielimy na cząstki i też wrzucamy do blendera. Dodajemy imbir starty na tarce i wlewamy mocno schłodzoną maślankę. Blendujemy do momentu, aż składniki dobrze się ze sobą połączą. Podajemy od razu po przygotowaniu.
Dodajemy obrane i pokrojone na kawałki jabłko.
Pomarańczę obieramy, dzielimy na cząstki i też wrzucamy do blendera. Dodajemy imbir starty na tarce i wlewamy mocno schłodzoną maślankę. Blendujemy do momentu, aż składniki dobrze się ze sobą połączą. Podajemy od razu po przygotowaniu.
![Koktajl z jarmużem i jabłkiem na maślance Koktajl z jarmużem i jabłkiem na maślance](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-z-jarmuzem-i-jablkiem-na-maslance-552609.jpg)
![Koktajl z jarmużem i jabłkiem na maślance Koktajl z jarmużem i jabłkiem na maślance](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-z-jarmuzem-i-jablkiem-na-maslance-552610.jpg)