Sposób przygotowania:
Koktajl z jarmużem i jabłkiem na maślance
Jarmuż oczyszczamy, usuwamy zdrewniałe łodygi, a liście wrzucamy do blendera kielichowego.
Dodajemy obrane i pokrojone na kawałki jabłko.
Pomarańczę obieramy, dzielimy na cząstki i też wrzucamy do blendera. Dodajemy imbir starty na tarce i wlewamy mocno schłodzoną maślankę. Blendujemy do momentu, aż składniki dobrze się ze sobą połączą. Podajemy od razu po przygotowaniu.
Dodajemy obrane i pokrojone na kawałki jabłko.
Pomarańczę obieramy, dzielimy na cząstki i też wrzucamy do blendera. Dodajemy imbir starty na tarce i wlewamy mocno schłodzoną maślankę. Blendujemy do momentu, aż składniki dobrze się ze sobą połączą. Podajemy od razu po przygotowaniu.