kuchenny świat

kuchenny świat

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1431]

Koktajl z maślanki, awokado, rukoli, brzoskwini

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 3
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Zapraszam na smaczny i sycący koktajl w zielonym kolorze. Przygotowany na maślance z owocami, rukolą i pestkami dyni. Polecam.

Koktajl z maślanki, awokado, rukoli, brzoskwini Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Koktajl z maślanki, awokado, rukoli, brzoskwini

 

Sposób przygotowania:

Koktajl z maślanki, awokado, rukoli, brzoskwini
Rukolę myjemy i przekładamy na cedzak, odsączamy z wody. Awokado kroimy i usuwamy pestkę, wyjmujemy miąższ ze skórki i kroimy.

Brzoskwinie myjemy i obieramy, kroimy na kawałki. Rukolę kroimy na drobno. Maślankę wlewamy do wysokiego pojemnika i dodajemy pokrojone składniki, miód i pestki dyni.

Blendujemy na gładki koktajl i przelewamy do szklanek.
Koktajl z maślanki, awokado, rukoli, brzoskwini
Do wysokiego pojemnika wlewamy maślankę.
Koktajl z maślanki, awokado, rukoli, brzoskwini
Umytą brzoskwinię obieramy i kroimy na kawałki.
Koktajl z maślanki, awokado, rukoli, brzoskwini
Obrane ze skórki awokado kroimy na kawałki.
Koktajl z maślanki, awokado, rukoli, brzoskwini
Pozostale składniki dodajemy do maślanki.