Sposób przygotowania:
Koktajl wieloowocowy z jarmużem
Jarmuż zamrozić. Następnie przełożyć do miski, dodać pokrojone wraz ze skórka jabłko ( wcześniej umyć i wyjąć pestki). Dodać kawałki brzoskwini i banana. Wlać miód, sok z cytryny.
Wstępnie zmiksować.
Dodać 200 ml mleka i dokończyć miksowanie. Przelać do wysokich szklanek i do każdej wlać po 50 ml mleka i zamieszać. Podawać od razu, smacznego!
* ja nie miksowałam na absolutnie gładko swojego koktajlu, ale konsystencja zależy od Waszych upodobań.
Wstępnie zmiksować.
Dodać 200 ml mleka i dokończyć miksowanie. Przelać do wysokich szklanek i do każdej wlać po 50 ml mleka i zamieszać. Podawać od razu, smacznego!
* ja nie miksowałam na absolutnie gładko swojego koktajlu, ale konsystencja zależy od Waszych upodobań.