Sposób przygotowania:
Koktajl z selerem naciowym, gruszką i szpinakiem
Łodygi selera naciowego oczyszczamy, kroimy na kawałki i wrzucamy do blendera kielichowego. Gruszkę obieramy, kroimy na kawałki i również wrzucamy do blendera. Banana obieramy, kroimy na kawałki i dodajemy do reszty składników.
Dodajemy umyty szpinak i świeży imbir pokrojony na plasterki. Wlewamy kefir i blendujemy koktajl, aż składniki dobrze się ze sobą połączą.
Dodajemy umyty szpinak i świeży imbir pokrojony na plasterki. Wlewamy kefir i blendujemy koktajl, aż składniki dobrze się ze sobą połączą.
![Koktajl z selerem naciowym, gruszką i szpinakiem Koktajl z selerem naciowym, gruszką i szpinakiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-z-selerem-naciowym-gruszka-i-szpinakiem-589855.jpg)
![Koktajl z selerem naciowym, gruszką i szpinakiem Koktajl z selerem naciowym, gruszką i szpinakiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-z-selerem-naciowym-gruszka-i-szpinakiem-589856.jpg)
![Koktajl z selerem naciowym, gruszką i szpinakiem Koktajl z selerem naciowym, gruszką i szpinakiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-z-selerem-naciowym-gruszka-i-szpinakiem-589857.jpg)
![Koktajl z selerem naciowym, gruszką i szpinakiem Koktajl z selerem naciowym, gruszką i szpinakiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-z-selerem-naciowym-gruszka-i-szpinakiem-589858.jpg)