Sposób przygotowania:
Koktajl zielony
Jarmuż obrać, oczyścić z nerw, opłukać ,pomarańcze obmyć, obrać ze skóry rozdzielić na cząstki, banany obrać ze skóry końcówki poodcinać, pokroić na mniejsze kawałki.
Jabłko obrać ze skóry pokroić na ćwiartki wydrążyć nasionka, kiwi obrać pokroić na cząstki odkroić cztery plasterki do ozdoby szklanek.
Wszystkie składniki zmiksować. Do zmiksowanych owoców wlać sok.
Przelać do wysokich szklanek i schłodzić. Udekorować plasterkami kiwi.
Jabłko obrać ze skóry pokroić na ćwiartki wydrążyć nasionka, kiwi obrać pokroić na cząstki odkroić cztery plasterki do ozdoby szklanek.
Wszystkie składniki zmiksować. Do zmiksowanych owoców wlać sok.
Przelać do wysokich szklanek i schłodzić. Udekorować plasterkami kiwi.
gusia1000