Sposób przygotowania:
Kolorowe galaretki z owocami nr 11.
Przygotować plastikowe kubeczki. Galaretkę wiśniową rozpuścić we wrzątku, a następnie partiami wlewać do kubeczków ( można wlewać gorące ). Wstawić do lodówki do całkowitego stężenia.
2.
Do każdego kubka wsypać świeże jagody leśne.
3.
Do naczynia włożyć ser biały, dosypać cukier puder i zmiksować na jednolitą masę.
4.
Do zmiksowanej masy dolać chłodną, rozpuszczoną galaretkę cytrynową.
5.
Chłodną masę serową wlać do kubeczków. Ponownie wstawić do lodówki do stężenia.
6.
Na stężoną masę serową poukładać świeże maliny.
7.
Rozpuścić we wrzątku galaretkę agrestową i powoli zalewać maliny. Znowu wstawić do lodówki do stężenia.
8.
Na wierzchu poukładać świeże czereśnie.
9.
Posypać jagodami leśnymi.
10.
Smacznego !