Rogrzewajcie piekarniki! Wielkanoc nadchodzi wielkimi krokami, już niedługo ruszymy do kuchni wypiekać świąteczne mazurki, efektowne wielkanocne baby, serniki czy klasyczne paschy.
Jeśli poszukujesz produktu, który udekorujesz wielkanocne wypieki i podkreślisz ich smak wypróbuj Cukier puder trzcinowy DIAMANT. Połącz przyjemne z pożytecznym i przygotowując wielkanocne wypieki wygraj wyjątkowe nagrody!
Zasady konkursu i nagrody
Aby wziąć udział w konkursie marki DIAMANT:
- Przygotuj wielkanocny wypiek z Cukrem pudrem trzcinowym DIAMANT.
- Zrób zdjęcie swojemu smakołykowi i (wraz z przepisem) umieść w aplikacji konkursowej na Fanpage'u marki DIAMANT. UWAGA! Na zdjęciu i w - przepisie musi znaleźć się Cukier puder trzcinowy DIAMANT!
- Zaproś znajomych do zagłosowania na Twój wypiek!
- Czekaj na wyniki!
Konkurs trwa do 20 kwietnia. Na autorki zwycięskich wypieków czekają stylowe i kobiece fartuszki o pięknych, wiosennych kolorach, które uprzyjemnią każdą chwilę spędzoną w kuchni.
15 fartuszków przyznane zostanie zwycięzcom wybranym przez członków jury, natomiast 3 dodatkowe przyznane zostaną osobom z największą ilością głosów zebranych pod zgłoszeniem.
Powodzenia!
Konkurs - Twoja słodka Wielkanoc
Przyślij przepis na słodki wielkanocny wypiek z Cukrem pudrem trzcinowym DIAMANT i wygraj stylowy fartuszek!
ocena: 4/5 głosów: 4