Sposób przygotowania:
Kotleciki z jajek na twardo
Jajka na twardo ścieramy na tarce o grubych oczkach, szczypiorek siekamy i dodajemy do startych jajek. Wbijamy surowe jajko, dodajemy sól i pieprz do smaku i wyrabiamy na jednolitą masę. Formujemy kotleciki, obtaczamy w tartej bułce i smażymy na oleju na złot kolor.
![Kotleciki z jajek na twardo Kotleciki z jajek na twardo](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotleciki-z-jajek-na-twardo-228539.jpg)
![Kotleciki z jajek na twardo Kotleciki z jajek na twardo](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotleciki-z-jajek-na-twardo-228540.jpg)
![Kotleciki z jajek na twardo Kotleciki z jajek na twardo](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotleciki-z-jajek-na-twardo-228541.jpg)
![Kotleciki z jajek na twardo Kotleciki z jajek na twardo](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotleciki-z-jajek-na-twardo-228542.jpg)