alison

alison

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1210]

Krabowa z rzodkiewkami

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Szybko się robi, ale trzeba schłodzić

Krabowa z rzodkiewkami

Składniki:

Krabowa z rzodkiewkami

 

  • 1 opakowanie mrożonych paluszków krabowych
  • 1 pęczek posiekanego szczypiorku
  • pęczek rzodkiewek
  • pół zielonej papryki
  • 1 czerwona papryka
  • pęczek rzodkiewek
  • majonez
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Krabowa z rzodkiewkami
Rozmrożone paluszki krabowe pokroić w kostkę. Paprykę posiekać. Oczyścić rzodkiewkę i pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Dodać majonez (według uznania). Przyprawić. Wstawić do lodówki na dwie godziny.