Sposób przygotowania:
Krówka kawowa z karmelem orzechowym i kr
Przygotowanie:
Herbatniki rozłozyć na dnie blaszki i posmarować karmelem ,dość grubo i przyłozyć następną warstwę herbatników i znów karmel i posypać posiekane przeszki solone.
Krem karpatkowy błyskawiczny zrobić wg przepisu na opakowaniu i dodać kawę .Zmieszać dokładnie i wyłozyc na orzeszki.Wyrównać i ułozyć następną warstwę herbatników.
Krem śmietankowy zrobić wg przepisu (bez użycia margaryny)
i rozsmarować na herbatnikach,zrobić dekoracyjne wzorki i posypać kawą wg uznania
.Trzymać początkowo w lodówce!
Smacznego!!
Herbatniki rozłozyć na dnie blaszki i posmarować karmelem ,dość grubo i przyłozyć następną warstwę herbatników i znów karmel i posypać posiekane przeszki solone.
Krem karpatkowy błyskawiczny zrobić wg przepisu na opakowaniu i dodać kawę .Zmieszać dokładnie i wyłozyc na orzeszki.Wyrównać i ułozyć następną warstwę herbatników.
Krem śmietankowy zrobić wg przepisu (bez użycia margaryny)
i rozsmarować na herbatnikach,zrobić dekoracyjne wzorki i posypać kawą wg uznania
.Trzymać początkowo w lodówce!
Smacznego!!
czekoladka145
Sarenka
jovi
Ja mam podobne zdanie,oby więcej takich przepisów! Czekam z niecierpliwością!
czekoladka145