Odp: Tu zgłaszamy problemy
- Forum: Tu zgłaszamy problemy
Dzięki za wyjaśnienie.Chwytam za pioro i idę gryzmolić
Staż w Gotujmy: 4635 dni
Miasto: -
Dzięki za wyjaśnienie.Chwytam za pioro i idę gryzmolić
Mam pytanie powiedzmy techniczne -jeśli chcę napisać bezpośrednio do dyżurującego moderatora to gdzie go zobaczę? Jest tu jakaś ściąga kto kiedy dyżuruje?
Hej,ja też nie wiem jak to się dzieje -gdy jest w domu coś słodkiego to długo nie poleży. Dlatego wolę mieć "bezpieczne" słodycze np prawdziwa gorzka czekolada tak o zawartości 70-80% kakao. Ma mniej kalorii od mlecznych i nadziewanych a także niższy indeks glikemiczny i nie zjem jej całej przez jedno 'posiedzenie"
Kiedyś kupiłam słoiczek pasty z tamaryndowca.Wyglądało to jak kwaśne powidła. Na początku nie wiedzielismy co z nią zrobić. Jednak z czasem zaczęliśmy dodawać ją do różnych potrawek warzywnych przyprawianych "orientalnie' i powoli wyszła..a teraz co by mi się przydala to nie mogę znaleźć na bazarku gościa ,który sprowadzał te "wynalazki"
Hej dziewczyny, jak Wam idzie odchudzanie? Pojawił się rabarbar i zgrzeszyłam bo jak tu odmówić sobie ciasta z rabarbarem, drożdżówek...Nie da się. W ten weekend będę miała dużo ruchu to się spali nadmiar węglowodanów z mąki
A powyżej próbka moich "maków"
Hej,hej,zapomnieliście o sushi? 18 czerwca zbliża się wielkimi krokami
Wróciłabym do "Sopranosów" choćby dla scen z jedzeniem..długie ucztowanie, celebrowanie posiłków, kłótnie nad talerzem...
Czy ktoś już proponował "Rodzinę Soprano"? Co prawda serial nie film,ale było tam wiele scen związanych z kuchnią
Hej,Iwa rzuciłam okiem na Twój profil, tak pobieżne bo jest co oglądać Widzę tam dużo "bento"