Paella z pęczaku - komentarze

Rozgrzać na patelni 1/3 porcji przygotowanej oliwy, obsmażyć po kolei wszystkie mięsa...

Cały przepis: Paella z pęczaku

Coctail Maturalny - komentarze

Wymieszać dobrze wszystkie składniki z lodem i przecedzic do kieliszka. Podać z...

Cały przepis: Coctail Maturalny

Pulpeciki aromatyczne (Indonezja) - komentarze

Cebule i czosnek obrać, posiekać. Chili umyć, oczyścić z pestek, bardzo drobno...

Cały przepis: Pulpeciki aromatyczne (Indonezja)

Wołowina duszona (Rosja) - komentarze

Mięso nasolić, naszpikować wędzonką i masłem. Do garnka włożyć mięso, masło,...

Cały przepis: Wołowina duszona (Rosja)

Ocet ziołowy - komentarze

10 dag liści roślin przyprawowych (estragonu, selera, czarnej porzeczki, kopru, lipy, liść laurowy) zalać litrem octu owocowego....

Cały przepis: Ocet ziołowy

Paszteciki z cebulą - komentarze

Drożdże rozkruszyć w ciepłym mleku, dodac jajko, sól, troche gałki...

Cały przepis: Paszteciki z cebulą

Sałatka z ogórków i białej rzodkwi - komentarze

Obrać ogórek i rzodkiew, pokroić na 5-centymetrowe kawałki i zetrzeć na tarce do...

Cały przepis: Sałatka z ogórków i białej rzodkwi

Zapiekanka morska (Grecja) - komentarze

Dorsza podzielić na kawałki, posolić i pozostawić na kilka godzin. Usunąć...

Cały przepis: Zapiekanka morska (Grecja)

Remoulade selerowo-ziołowa - komentarze

Gotujemy jajka na twardo, studzimy pod zimną bieżącą wodą, obieramy i drobno kroimy....

Cały przepis: Remoulade selerowo-ziołowa

Klopsiki w sosie greckim - komentarze

Warzywa obrać, zetrzeć na grubej tarce, cebulę pokrajać na talarki. Włozyć do rondla...

Cały przepis: Klopsiki w sosie greckim