Paella z pęczaku - komentarze
Rozgrzać na patelni 1/3 porcji przygotowanej oliwy, obsmażyć po kolei wszystkie mięsa...
Cały przepis: Paella z pęczaku
Staż w Gotujmy: 6362 dni
Miasto: -
Rozgrzać na patelni 1/3 porcji przygotowanej oliwy, obsmażyć po kolei wszystkie mięsa...
Cały przepis: Paella z pęczaku
Wymieszać dobrze wszystkie składniki z lodem i przecedzic do kieliszka. Podać z...
Cały przepis: Coctail Maturalny
Cebule i czosnek obrać, posiekać. Chili umyć, oczyścić z pestek, bardzo drobno...
Cały przepis: Pulpeciki aromatyczne (Indonezja)
Mięso nasolić, naszpikować wędzonką i masłem. Do garnka włożyć mięso, masło,...
Cały przepis: Wołowina duszona (Rosja)
10 dag liści roślin przyprawowych (estragonu, selera, czarnej porzeczki, kopru, lipy, liść laurowy) zalać litrem octu owocowego....
Cały przepis: Ocet ziołowy
Drożdże rozkruszyć w ciepłym mleku, dodac jajko, sól, troche gałki...
Cały przepis: Paszteciki z cebulą
Obrać ogórek i rzodkiew, pokroić na 5-centymetrowe kawałki i zetrzeć na tarce do...
Cały przepis: Sałatka z ogórków i białej rzodkwi
Dorsza podzielić na kawałki, posolić i pozostawić na kilka godzin. Usunąć...
Cały przepis: Zapiekanka morska (Grecja)
Gotujemy jajka na twardo, studzimy pod zimną bieżącą wodą, obieramy i drobno kroimy....
Cały przepis: Remoulade selerowo-ziołowa
Warzywa obrać, zetrzeć na grubej tarce, cebulę pokrajać na talarki. Włozyć do rondla...
Cały przepis: Klopsiki w sosie greckim