Palma z Cannes - komentarze

Dla wymagających gości Grey Goose stworzył Palmę z Cannes - La Palme de Cannes – owocową kompozycję, której sekretem jest ......

Cały przepis: Palma z Cannes

Marynata do wieprzowiny 1 - komentarze

Składniki połączyć, a powstałą marynatą zalać mięso na noc......

Cały przepis: Marynata do wieprzowiny 1

Mintaj na sposób wschodni - komentarze

Obrany seler zetrzeć na grubej tarce, ząbki czosnku drobno posiekać, pomidory obrać ze...

Cały przepis: Mintaj na sposób wschodni

Szparagi z czosnkiem i kaparami - komentarze

Piekarnik rozgrzać do temp 200 st. szparagi obrać, włozyć do wrzątku i gotować parwie...

Cały przepis: Szparagi z czosnkiem i kaparami

Klopsiki z grzybami - komentarze

Przygotować mięso tak samo jak na mielone kotlety. Z przygotowanej masy...

Cały przepis: Klopsiki z grzybami

Ciasteczka pachnące cynamonem - komentarze

Cztery jaja ugotować na twardo, ostudzić, obrać. Żółtka delikatnie wyjąć i...

Cały przepis: Ciasteczka pachnące cynamonem

Australijski rosół - komentarze

Wlać do garnka 2 l wody, dodać kurę, pokrojoną włoszczyznę i cebulę, listek laurowy i...

Cały przepis: Australijski rosół

Cielęcina na ostro 2 - komentarze

Cielęcinę umyć, osuszyć i pokroić w niezbyt drobne kawałki. W garnku rozgrzać...

Cały przepis: Cielęcina na ostro 2

Tarta z rodzynkami - komentarze

Rodzynki umyć, osuszyć, wsypać do miski, zalać wódką i odstawić na godzinę. Z...

Cały przepis: Tarta z rodzynkami

Pyszna wołowina w słodko-kwasnym sosie - komentarze

Mięso umyć, osuszyć, pokroić w niezbyt grubą kostkę. Doprawić solą...
...

Cały przepis: Pyszna wołowina w słodko-kwasnym sosie