Bigos z kapusty pekińskiej - komentarze
Kapustę opłukać i osuszyć. Każdy liść przekroić wzdłuż, złożyć razem i...
Cały przepis: Bigos z kapusty pekińskiej
Staż w Gotujmy: 6102 dni
Miasto: -
Kapustę opłukać i osuszyć. Każdy liść przekroić wzdłuż, złożyć razem i...
Cały przepis: Bigos z kapusty pekińskiej
Kwas z buraków przygotowac na 7 dni wcześniej. W tym celu 1 kg ćwikłowych...
Cały przepis: Barszcz burakowo-grzybowy
Oczyszczonego kurczaka dobrze wygnieść na desce, rozciąć na 4 części, odciąć...
Cały przepis: Kurczak a la kuropatwa
Umyte i osuszone mięso ułożyć w salaterce, zalać zsiadłym mlekiem wymieszanym z...
Cały przepis: Comber barani z oregano
Buraczki wyszorować szczotką pod bieżącą wodą. Ugotować pod przykryciem....
Cały przepis: Ćwikła
Oczyścić brokuły, podzielić na różyczki. Umyć i przepołowić pomidory....
Cały przepis: Zapiekanka warzywna ze schabem
Do gorącego wywaru wrzucić drobno pokrojony czosnek. Wlać zakwas, do dać słoninę i...
Cały przepis: Żur zakopiański
Zalewę zagotować i ostudzić. Śledzie pokroić w paseczki,...
Cały przepis: Śledzie po japońsku 2
Obraną dynię pokroić w niezbyt grubą kostkę,a następnie krótko obgotować w...
Cały przepis: Dynia w sosie śmietanowym
Mięso pokroić na 4 plastry, lekko rozbić, oprószyć solą i pieprzem. jajka...
Cały przepis: Sznycle po wiedeńsku