Bigos z kapusty pekińskiej - komentarze

Kapustę opłukać i osuszyć. Każdy liść przekroić wzdłuż, złożyć razem i...

Cały przepis: Bigos z kapusty pekińskiej

Barszcz burakowo-grzybowy - komentarze

Kwas z buraków przygotowac na 7 dni wcześniej. W tym celu 1 kg ćwikłowych...

Cały przepis: Barszcz burakowo-grzybowy

Kurczak a la kuropatwa - komentarze

Oczyszczonego kurczaka dobrze wygnieść na desce, rozciąć na 4 części, odciąć...

Cały przepis: Kurczak a la kuropatwa

Comber barani z oregano - komentarze

Umyte i osuszone mięso ułożyć w salaterce, zalać zsiadłym mlekiem wymieszanym z...

Cały przepis: Comber barani z oregano

Ćwikła - komentarze

Buraczki wyszorować szczotką pod bieżącą wodą. Ugotować pod przykryciem....

Cały przepis: Ćwikła

Zapiekanka warzywna ze schabem - komentarze

Oczyścić brokuły, podzielić na różyczki. Umyć i przepołowić pomidory....

Cały przepis: Zapiekanka warzywna ze schabem

Żur zakopiański - komentarze

Do gorącego wywaru wrzucić drobno pokrojony czosnek. Wlać zakwas, do dać słoninę i...

Cały przepis: Żur zakopiański

Śledzie po japońsku 2 - komentarze

Zalewę zagotować i ostudzić. Śledzie pokroić w paseczki,...

Cały przepis: Śledzie po japońsku 2

Dynia w sosie śmietanowym - komentarze

Obraną dynię pokroić w niezbyt grubą kostkę,a następnie krótko obgotować w...

Cały przepis: Dynia w sosie śmietanowym

Sznycle po wiedeńsku - komentarze

Mięso pokroić na 4 plastry, lekko rozbić, oprószyć solą i pieprzem. jajka...

Cały przepis: Sznycle po wiedeńsku