Bigos z wędzonego dorsza - komentarze

Kapustę poszatkować, zalać ok 2 szkl wrzącej wody i ugotować, dodając podsmażoną w...

Cały przepis: Bigos z wędzonego dorsza

Baranina duszona z porami - komentarze

Mięso po dokładnym wymyciu pokroić w kostkę lub w słupki, osolić, oprószyć 1...

Cały przepis: Baranina duszona z porami

Kolorowa papryka z grila - komentarze

Papryki i cebule pokroić na ćwiartki, i wymieszać z oliwą (do oliwy można dodać...

Cały przepis: Kolorowa papryka z grila

Chłopska jagnięcina z kapustą włoską - komentarze

Ocet podgrzać w garnku i sparzyć nim umytą wcześniej jagnięcina. Doprawić solą i...

Cały przepis: Chłopska jagnięcina z kapustą włoską

Surówka z melona z poziomkami - komentarze

Melona umyć, obrać i pokrajać w dość grube kawałki. Poziomki przebrać odrzucając...

Cały przepis: Surówka z melona z poziomkami

Halibut z tartym serem (Francja) - komentarze

Filety oczyścić, opłukać, osączyć i podzielić na porcje. Następnie posolić....

Cały przepis: Halibut z tartym serem (Francja)

Karp prababci - komentarze

Rybę dokładnie sprawić, umyć i pokroić w dzwonka. Oprószyć solą i pieprzem....

Cały przepis: Karp prababci

Bakłażan smażony na ostro - komentarze

bakłażany pokroić na cienkie plasterki i posolić. Na rozgrzany olej kłaść...

Cały przepis: Bakłażan smażony na ostro

Diabelska wołowina - komentarze

Chili oczyścić z nasion, pokroić w paski. Cebulę obrać i posiekać. Pół porcji...

Cały przepis: Diabelska wołowina

Ryż z czerwonym sosem - komentarze

Kiełbasę pokroić w drobną kostkę, boczek w paseczki. Wędlinę wrzucić na rozgrzany...

Cały przepis: Ryż z czerwonym sosem