Ryba faszerowana w galarecie - komentarze

Filety razem z czerstwą (nie moczoną) bułką przepuścić przez maszynkę. Dodać jaja,...

Cały przepis: Ryba faszerowana w galarecie

Napój chłodzący z wina - komentarze

Wszystkie składniki oziębić w lodówce. Przygoto­wać miskę, szerokie szklaneczki....

Cały przepis: Napój chłodzący z wina

Placuszki z cukinią - komentarze

Cukinię zetrzeć na drobnej tarce, osolić i odstawić na kilka minut Odcisnąć ją....

Cały przepis: Placuszki z cukinią

Królik po myślwisku - komentarze

Mięso umyć, osuszyć, pokroić. Czosnek pokroić, natkę posiekać. Mięso wymieszać z czosnkiem......

Cały przepis: Królik po myślwisku

Czachobili z drobiu (Gruzja) - komentarze

Starannie umytego kurczaka podzielic na małe porcje, natrzeć sola i bazylia, obrumienić...

Cały przepis: Czachobili z drobiu (Gruzja)

Smak jesieni - komentarze

Bób obrać ze skórki i wymieszać z kaparami. Czosnek obrać i zmiażdżyć,...

Cały przepis: Smak jesieni

Bakłażany z orzechami - komentarze

Bakłażany umyć i oczyścić. Przeciąć wzdłuż na połowę, przełożyć na...

Cały przepis: Bakłażany z orzechami

Pstrągi w koszulkach - komentarze

Ryby starannie oczyścić, nie odcinając łebków - smakosze twierdzą, że...

Cały przepis: Pstrągi w koszulkach

Cabbage Tarkari (Maroko) - komentarze

Pomidory pokroić na kawałki i podsmażyć w 2 łyżkach oleju, aż się wysuszą. Dodać 0.75 łyżeczki soli......

Cały przepis: Cabbage Tarkari (Maroko)

Mintaj w sosie ziołowo-śmietanowym - komentarze

Rybę umyć, osuszyć, lekko oprószyć solą i pieprzem oraz skropić sokiem z...

Cały przepis: Mintaj w sosie ziołowo-śmietanowym