Pieczarki-faszerowane kapelusze - komentarze

Pieczarki oczyścić, umyć i odciąć ogonki. Kapelusze na chwilę położyć na gorącej...

Cały przepis: Pieczarki-faszerowane kapelusze

Curry warzywne (Wietnam) - komentarze

Przygotować warzywa. usunąć zewnętrzną warstwę i twarde części trawy cytrynowej;...

Cały przepis: Curry warzywne (Wietnam)

Bliny z żółtym serem - komentarze

Żółtka z mlekiem i mąką rozmieszać na jednolitą masę. Ser pokrajać w...

Cały przepis: Bliny z żółtym serem

Bubele (Żydowska) - komentarze

Jajko ubić z winem. Orzechy sparzyć, obrać ze skórki i pokroić na kawałki. Macę...

Cały przepis: Bubele (Żydowska)

Polewka z serwatki - komentarze

Serwatkę zagotować, a następnie dodać śmietanę z ubitą z nią mąką żytnią....

Cały przepis: Polewka z serwatki

Mleczny napój z mango - komentarze

Do wysokiego naczynia włożyć lody i mango, wlać mleko, miksować na jednolitą masę,...

Cały przepis: Mleczny napój z mango

Sałatka z ryżu z szynką - komentarze

Ryż opłukać, ugotować w dużej ilości wody, odcedzić, przelać zimną wodą,...

Cały przepis: Sałatka z ryżu z szynką

Zupa pomidorowa z królika z pulpetami - komentarze

Przodek, obraną włoszczyznę oraz liść laurowy zalać w garnku dwoma litrami osolonej...

Cały przepis: Zupa pomidorowa z królika z pulpetami

Sos angielski - komentarze

Żółtka utrzeć z cukrem na puszystą masę. Zagotować mleko z laską wanilii i szczypta...

Cały przepis: Sos angielski