Pieczarki-faszerowane kapelusze - komentarze
Pieczarki oczyścić, umyć i odciąć ogonki. Kapelusze na chwilę położyć na gorącej...
Cały przepis: Pieczarki-faszerowane kapelusze
Staż w Gotujmy: 6100 dni
Miasto: -
Pieczarki oczyścić, umyć i odciąć ogonki. Kapelusze na chwilę położyć na gorącej...
Cały przepis: Pieczarki-faszerowane kapelusze
Przygotować warzywa. usunąć zewnętrzną warstwę i twarde części trawy cytrynowej;...
Cały przepis: Curry warzywne (Wietnam)
Żółtka z mlekiem i mąką rozmieszać na jednolitą masę. Ser pokrajać w...
Cały przepis: Bliny z żółtym serem
Jajko ubić z winem. Orzechy sparzyć, obrać ze skórki i pokroić na kawałki. Macę...
Cały przepis: Bubele (Żydowska)
Serwatkę zagotować, a następnie dodać śmietanę z ubitą z nią mąką żytnią....
Cały przepis: Polewka z serwatki
Do wysokiego naczynia włożyć lody i mango, wlać mleko, miksować na jednolitą masę,...
Cały przepis: Mleczny napój z mango
Ryż opłukać, ugotować w dużej ilości wody, odcedzić, przelać zimną wodą,...
Cały przepis: Sałatka z ryżu z szynką
Umyte, oczyszczone z żyłek i błon mięso pokrajać w małe plastry, każdy zbić...
Cały przepis: Cielęcina zapiekana z papryką i pomidorami (Gruzja)
Przodek, obraną włoszczyznę oraz liść laurowy zalać w garnku dwoma litrami osolonej...
Cały przepis: Zupa pomidorowa z królika z pulpetami
Żółtka utrzeć z cukrem na puszystą masę. Zagotować mleko z laską wanilii i szczypta...
Cały przepis: Sos angielski