Pilaw klasyczny - komentarze
- Forum: Pilaw klasyczny - komentarze
Ryż umyć trzy - cztery razy w dużej ilości wody, a następnie moczyć 2 godz. w gorącej...
Cały przepis: Pilaw klasyczny
Staż w Gotujmy: 6100 dni
Miasto: -
Ryż umyć trzy - cztery razy w dużej ilości wody, a następnie moczyć 2 godz. w gorącej...
Cały przepis: Pilaw klasyczny
Umyć kurczaki, pokroić na ćwiartki, nasolić. Z jaj i mąki oraz odpowiedniej ilości...
Cały przepis: Kurczak smażony
Piersi podzielić na połówki i zbić tłuczkiem. Mocno zmrożone masło podzielić na...
Cały przepis: Kotlety de Volaille
Mięso oraz szynkę lub boczek pokrajać w paski. Oczyszczone i umyte pieczarki dokładnie...
Cały przepis: Gulasz cielęcy z pieczarkami
Wyjąć z makreli ości i bardzo drobno ją pokroić, wrzucić do salaterki. Dodać obrane ze...
Cały przepis: Sałatka z wędzonej makreli
Groszek obgotować w osolonym wrzątku (ok. 3 min.), osączyć. Rozmrożone paluszki...
Cały przepis: Zupa z groszkiem (Japonia)
Oczyścić piersi z kurczaka ze skóry i kości......
Cały przepis: Kurczak curry
Zagotować mleko z dodatkiem masła i cukru waniliowego...
Cały przepis: Agreściak
Jaja dokładnie rozkłócić z połową szklanki letniej wody, dodać przesianą mąkę i...
Cały przepis: Kluski kładzione
Mięso rozbić na duży plaster, posolić, oprószyć pieprzem i curry. Wątróbki...
Cały przepis: Cielęcina nadziewana wątróbkami z owocowymi szaszłykami