kocham wytrawne jedzenie i hardcorowe tatuaże
Odp: Odp: do poczytania
- Forum: do poczytania
jarek-energy napisał(a): Jest mały problem....ciasta upiec mogę , zjeść nie , mormalnie nie lubie , ma ktoś coś takiego?...raz na rok zjem karpatkę albo cos w tym rodzaju , jakis tam słomnicki placek , ale żeby je jeść tak normalnie?...dla mnie fe! tak juz mam - najlepsze ciasto dla mnie to rolada ...z boczku
... a z ryb to najlepsza jest polędwica wołowa....
Odp: Odp: powitanie
- Forum: powitanie
dobry napisał(a): pomylency, ani chybi!
...bo to psiekrwie nie ludzie ... tak oszukiwać innych eeech
Odp: Odp: Czy macie....
- Forum: Czy macie....
cremebrule napisał(a): poniewaz ciezko spotkaz pozadna podloge ja otwieram sloiki nozami
nieładnie noże to świętość
Odp: Odp: dobranoc:)
- Forum: dobranoc:)
dobry napisał(a): no mi tak z rana nie wypada
ale dzien dobry :-)
piwko z rana jak śmietana
Odp: Odp: Odp: dobranoc:)
- Forum: dobranoc:)
cremebrule napisał(a): chef napisał(a): ... lumpy jak cienie przemykają pod płotami ....
sory ale lumpy przemykaja to juz nazbyt poetyczne i nie przejdzie, bo lumpy o tej porze to ledwo chodza
oj...cremebrule ...dlatego pod płotem żeby mieli się na czym oprzeć..........
Odp: Odp: Odp: Herbata z ryżem?
- Forum: Herbata z ryżem?
jarek-energy napisał(a): nieee no cś jeszcze powiem , jesli ktoś mi sie pyta czy napije się herbaty z dzikiej roży to szlag chce mnie trafić , to tak jakby się mnie zapytał czy chcę wołowiny z kurczaka
brawo ...ktoś wreszcie powiedział to na głos
Odp: macie psa?
- Forum: macie psa?
a ja mam dwa koty "rubla i kopiejkę" i nic im nie gotuję... wcinają kity kita są zdrowe i chyba szczęsliwe
Odp: Odp: zawody amatorów???
- Forum: zawody amatorów???
MoNika napisał(a): ej ale dlaczego to dobry ma być jury on jest stronniczy;p
masz rację zasiądę obok Dobrego i będę miał na niego oko...
Odp: co warto zjeść w Niemczech?
- Forum: co warto zjeść w Niemczech?
jarek-energy napisał(a): czasem tam jestem , troszke moge powiedzieć...ale co o tym myślicie wy?
polską exportową kiełbasę ...smakuje jekoś lepiej niż u nas...... atak serio jadłem zaje....iste żeberka z kapustą i kminkiem ...i cielęcinę na słodko podaną z ziemniaczaną sałatką
Odp: Odp: Odp: co zrobić by suflet nie opadł?
jarek-energy napisał(a): wydaje mi sie że po prostu proporcje muszą być dobrze zachowane wg przepisu a ten kto przepis wymysli musi go kilkakrotnie wypróbowac i doświadczyć na wlasnych błedach , druga rzecz to jest to że wszystko musi być dobrze ubite i wyrobione a trzecia to piekarnik....czasem on jest wadą.......
fakt piekarnik jest jednym z najistotniejszych elementów