hahahahaha nie no umrę ze śmiech uhahahah dobre dobre a tak na poważnie to fakt herbata to herbata a mix ziołowy to mix u nas się potocznie przyjęło herbatka (bo może krócej ) ale fakt powinna być oddzielna nazwa na mieszanki aromatyczne i ziołowe bo jak się chce piwa to powinno się dostać piwo a nie karmi z colą
jarek, ale przeciez to nie herbata z ryżu, ale z ryżem tak samo ta, o której wspomniales, to nie herbata z dzikiej róży, ale z dziką różą
ja lubię herbaciane kompozycje, ostatnio piłam też zieloną z płatkami migdałowymi i małymi pączkami róż
nieee no cś jeszcze powiem , jesli ktoś mi sie pyta czy napije się herbaty z dzikiej roży to szlag chce mnie trafić , to tak jakby się mnie zapytał czy chcę wołowiny z kurczaka
nieee no cś jeszcze powiem , jesli ktoś mi sie pyta czy napije się herbaty z dzikiej roży to szlag chce mnie trafić , to tak jakby się mnie zapytał czy chcę wołowiny z kurczaka
Herbata z ryżem?
Obserwuj wątekOdp: Herbata z ryżem?
Odp: Herbata z ryżem?
jarek-energy
mediana
cremebrule
jarek-energy
ajla
ja lubię herbaciane kompozycje, ostatnio piłam też zieloną z płatkami migdałowymi i małymi pączkami róż
cremebrule
Odp: Odp: Odp: Herbata z ryżem?
chef
brawo ...ktoś wreszcie powiedział to na głos
dobry
zartuje, rozumiem, mam podobnie
"herbata" stala sie u nas tozsama z naparem ziolowym, a nie okresleniem konkretnego zielska :-)
Odp: Odp: Herbata z ryżem?
jarek-energy