Fondant
- Forum: Fondant
Jak zrobić dobry i aromatyczny fondant czekoladowy?
Staż w Gotujmy: 3427 dni
Miasto: -
Jak zrobić dobry i aromatyczny fondant czekoladowy?
Czym najczęściej dekorujecie upieczone przez Was babki? Posypujecie je cukrem pudrem czy polewacie lukrem lub polewą czekoladową?
Jak zrobić domowy sos azjatycki słodko pikantny ale bez czosnku? Nigdzie nie mogę takiego kupić, a "chodzi" za mną już od dawna
Zostały mi udka z kurczaka, z których ugotowałam rosół. Co można z nich zrobić? Obsmażone nam się przejadły i szukam jakiegoś fajnego pomysłu na obiad z takich udek.
Dostałam od teściowej formę na babkę gotowaną. Niestety nie posiadam na nią przepisu. Może mi ktoś polecić jakiś przepis dla początkujących?
Mam ogromną ilość zielonej cebulki. wybujała jak nigdy. Nie nadążam ze zrywaniem. Rośnie jak szalona. Co Wy robicie z zieloną cebulką?
Jakie mazurki robicie na święta? Stawiacie na takie pieczone czy na bazie wafla?
Mam dwa litry maślanki. Co pysznego można z niej wyczarować? Macie jakieś sprawdzone przepisy z jej wykorzystaniem?
Jakie ciepłe danie będzie idealne na przyjęcie urodzinowe dla dzieci?
Mam trzy opakowania tortellini. Macie pomysł do czego je wykorzystać? Planowałam sałatkę, ale ile można jeść sałatki z tortellini