Odp: deski do krojenia chleba
- Forum: deski do krojenia chleba
Drewniana najlepsza Teraz ją zaimpregnować oliwą i pamiętać by raz na jakiś czas umyć sodą z dodatkiem cytryny, zawsze po krojeniu surowego mięsa.
 Teraz ją zaimpregnować oliwą i pamiętać by raz na jakiś czas umyć sodą z dodatkiem cytryny, zawsze po krojeniu surowego mięsa.
 
Staż w Gotujmy: 4298 dni
Miasto: -
Drewniana najlepsza Teraz ją zaimpregnować oliwą i pamiętać by raz na jakiś czas umyć sodą z dodatkiem cytryny, zawsze po krojeniu surowego mięsa.
 Teraz ją zaimpregnować oliwą i pamiętać by raz na jakiś czas umyć sodą z dodatkiem cytryny, zawsze po krojeniu surowego mięsa.
Jutro chilli z czekoladą  
Trochę po czasie, ale na przyszłość,w Brukseli na Saint Gilles w polskich sklepach  
Z samego słonecznika nie próbowałam, u mnie słonecznik ląduje do oliwek  
 
Ja znajdę więcej czasu to pododaje przepisy  
Ja tam tłuszczy nie unikam..oliwa z oliwek bez ograniczeń, robię sobie też różne aromatyczne oliwy z dodatkiem czosnku, chilli. Ostatni odkryłam też olej kokosowy- tłoczony na ciepło jest bezzapachowy, a na zimno ma piękny kokosowy smak i aromat, niestety jest dosyć drogi, smalec też się znajdzie w mej kuchni...no i tran, najmniej smaczny, ale bardzo zdrowy  
Gdzie wrzucić? Ja jeszcze się tu do końca nie odnajduję..raz chciałam wrzucić przepis to miałam za krótkie opisy, więc zrezygnowałam..no i muszę zacząć zdjęcia robić..
a co do past to polecam również z czarnych oliwek zmielonych z prażonym słonecznikiem,czosnkiem, tymiankiem, odrobiną soku z cytryny, oliwą z oliwek, solą i pieprzem.. pycha  
Gołąbki od teściowej  
Właśnie niedawno słyszałam o grzańcu z jajkiem..brzmi dziwnie, a jak smakuje?
Ja dziś dla odmiany w środku zimy zachciało mi się smaku lata i tak do miksera powędrowały mrożone truskawki, jogurt naturalny, cukier brązowy i świerza mięta 
Sam robisz hummus? ja ostatnio zajadałam się, ale kupnym. Chętnie wypróbuję jakiś sprawdzony przepis  
Na pewno spróbuję lubię takie napoje w okresie zimowym.. 
Ktoś coś jeszcze?