Kiedyś kupiłam bardzo fajną deskę do krojenia z tego sklepu (usunięte przez moderatora) Swoją drogą mają bardzo fajne akcesoria, trochę w nowoczesnym klimacie połączone z nutką tradycji
Dla mnie osobiście deska do krojenia chleba powinna być przede wszystkim solidna i wytrzymała. Fajnie jeżeli ma oryginalny wzór,ale ni eto będzie tutaj najważniejsze podczas jej wyboru.
a ja wam polecam moje rozwiązanie, kupiłam sobie taki zestaw desek http://www.dobregarnki.pl/product/show/410154/naczynie-kuchenne-deska-do-krojenia-z-bambusa-5-czesci-40x34x4-5cm-naczynia-kuchenne-berghoff-akcesoria-kuchenne i każdy kolor przeznaczyłam do różnego rodzaju żywności i teraz nie musze się martwić,że mięso kroiłam na tej co warzywa itd. Poza tym zajmuje malutko miejsca,bo wszystkie chowają się do jednej
Faktycznie bardzo oryginalna,nigdy takiej nie miałam,zawsze tylko jednolite kolory Gratuluje udanego zakupu ,ważne że jest ona drewniana wiec będzie też solidna na lata.
Ciekawa, wygląda na porządną. Drewniane deski są trwałe. Ta Twoja ma fajny wzór, niby nic, a wyróżnia ją spośród innych desek :-)
My ostatnio kupiliśmy sobie deski do podawania bagietki z miejscem na nóż. Bardzo fajna, teraz planujemy kupić specjalną na sery. Taki zestaw przyda się na francuskie wieczorki ;-) Widziałem takie po których można pisać kredą i na przykład podpisywać sery :-D
deski do krojenia chleba
Obserwuj wątekOdp: deski do krojenia chleba
Ania890
Odp: deski do krojenia chleba
olablok
WinaImport_pl
jalapeno
domowa
Cukrownica1
Gastrosklep.pl
marek_j
My ostatnio kupiliśmy sobie deski do podawania bagietki z miejscem na nóż. Bardzo fajna, teraz planujemy kupić specjalną na sery. Taki zestaw przyda się na francuskie wieczorki ;-) Widziałem takie po których można pisać kredą i na przykład podpisywać sery :-D
Comarchewka
k.tyczynski