Odp: Co jecie w pracy?
- Forum: Co jecie w pracy?
moze pracujesz w muzeum wsi radomskiej albo czyms w tym stylu?
albo w knajpie po prostu
Staż w Gotujmy: 5937 dni
Miasto: -
moze pracujesz w muzeum wsi radomskiej albo czyms w tym stylu?
albo w knajpie po prostu
biala
herbata zielona czy czarna?
oj prawda, do roboty to oni ostatni sa...
czuje mediana jakbysmy sie znaly od dawna
ew, jakas salate moznaby dorzucic...
a ja wiem o co chodzi, o watek zabawowy, dodaj przepis do zdjecia...
bo wysylka do Londynu sloikow jest za droga i zbyt ryzykowna :p
rozumiem chef ze nie podoba ci sie jej artystyczne podejscie do jedzenia? Jestes bardziej za restauratorka Magda?
2 pasja to kwiaty a najbardziej odpowiada mi prostota jaka stosuje w jednym i drugim, jest to dla mnie inspirujace i laczy to moja pasje i zawod
moja ulubiona - czosnek, a co do podnoszenia walorow smakowych przeroznych potraw - octy roznej masci
z ziolami to fakt na tym drugim sie nie znam,
nie da sie polizac lokcia,
ryby tez sie przechowuje w pokrzywach
od jedzenia natki pietruszki ma sie blyszczace oczy, fakt czy mit?
jarek-energy napisał(a): do otwierania piwa
jeden tak, a drugi, zeby ja bolal