pracując w restauracji zastanawiam sie czego jeszcze nie jadłem! przeważnie to kraby,krewetki,ślimaki,dużo było by wymieniać,ale najbardziej smakują: mi żaby!,a z ryb poleciłbym dla was diabła morskiego,smaczna rybka,dosłownie rozpuszcza się sama w ustach/lekke!
Ale ten diabeł straszy
Na wcześniejszym zdjęciu była żaba,a diabeł morski jest na tym zdjęciu
pracując w restauracji zastanawiam sie czego jeszcze nie jadłem! przeważnie to kraby,krewetki,ślimaki,dużo było by wymieniać,ale najbardziej smakują: mi żaby!,a z ryb poleciłbym dla was diabła morskiego,smaczna rybka,dosłownie rozpuszcza się sama w ustach/lekke!
A ja na szczescie nie musze brac nic do pracy, bo co 2 godziny mam przerwy, a mieszkam 1 minutke drogi od firmy, w ktorej pracuje. Ale czesto podjadam zelki, ktore mam w kieszeni no i czasami cukierki owocowe. Ostatnio czesto dostajemy tez lody w pracy, no i dzieki temu mamy dodatkowa przerwe ;D
Największą popularnością u mnie w pracy cieszą się zupki w proszku Uwielbiam je swoją drogą. Ale czasem zdarza mi się brać kanapki, jogurty, owoce czy też sałatki. Ale zupka na gorąco zawsze musi być
Co jecie w pracy?
Obserwuj wątekOdp: Co jecie w pracy?
Anula
Odp: Odp: Odp: Co jecie w pracy?
lichu4
Na wcześniejszym zdjęciu była żaba,a diabeł morski jest na tym zdjęciu
Odp: Odp: Co jecie w pracy?
misia53
Ale ten diabeł straszy
Odp: Co jecie w pracy?
lichu4
Odp: Co jecie w pracy?