Odp: skąd inspiracje dla Waszych Nicków ?
no cóż, od niedawna wiem, ze jest tu miło i w ogóle ;p ;p ;p
hmmm a w sumie moze to dobry pomysl na forum pt. ring wolny gdzie mozna a nawet trzeba sobie dawac wzajemnie po kłach
Staż w Gotujmy: 6182 dni
Miasto: -
no cóż, od niedawna wiem, ze jest tu miło i w ogóle ;p ;p ;p
hmmm a w sumie moze to dobry pomysl na forum pt. ring wolny gdzie mozna a nawet trzeba sobie dawac wzajemnie po kłach
eee... ale kto tam w ogole jezdzi? ;p ;p ;p
zakladaj wątek ;-)
nooo wyglada zdecydowanie interesujaco
napisz jeszcze jaka jest serwowana oprawa muzyczna, to dla mnie niezwykle wazne
i niech zgadne: pracujesz tam? :-)
chef, jest na to jakis specjalny przepis?
no chyba jak zamowiles to zamowiles tak? kelner nei wiedzial, ze nie wiesz, wiec zamowienie poszlo i heja!
ja ukuję pochodną pierwotnego pytania:
czy wypada wypytywac kelnera o szczegoly dań. chodzi o prosby ogolnego i bardziej szczegolowego przyblizenia spodziewanej zawartosci zamawianego posilku
czy ma na to wplyw standard restauracji? czy jest to dopuszczalne w kazdym towarzystwie?
czy po prostu jest to faux pas?
kurcze, az sie prosi o nowy watek "moje najwieksze osiagniecie kulinarne", gdzie moglibyscie opisac (nie przepis, a opis) jakies Wasze specjalne dzielo
gdzie to mozna zobaczyc?
bo ostatnio ogladamy z zona takie programy, ramsey sie nam podobal
chetni sa tylko sie pewnei czaja bo trudne
ale co tam, strzal: w supermarkecie?
mit
czerwone pomidory sprzedawane wczesnie na wiosne zawdzieczaja swoj kolor zastrzykom z konskiego moczu
fakt? mit?
kurcze, zabawa jest naprawde fajna i wymyslna, ale dla mnie za trudna
natomiast chetnie sie przygladam Waszym probom, chefie, podpowiadaj cos podpowiadaj ;-)