Odp: skąd inspiracje dla Waszych Nicków ?

no cóż, od niedawna wiem, ze jest tu miło i w ogóle ;p ;p ;p
hmmm a w sumie moze to dobry pomysl na forum pt. ring wolny gdzie mozna a nawet trzeba sobie dawac wzajemnie po kłach

Odp: "Czarcie Kopyto"

nooo wyglada zdecydowanie interesujaco
napisz jeszcze jaka jest serwowana oprawa muzyczna, to dla mnie niezwykle wazne
i niech zgadne: pracujesz tam? :-)

Odp: jak wybrnąć?

chef, jest na to jakis specjalny przepis?
no chyba jak zamowiles to zamowiles tak? kelner nei wiedzial, ze nie wiesz, wiec zamowienie poszlo i heja!

ja ukuję pochodną pierwotnego pytania:

czy wypada wypytywac kelnera o szczegoly dań. chodzi o prosby ogolnego i bardziej szczegolowego przyblizenia spodziewanej zawartosci zamawianego posilku
czy ma na to wplyw standard restauracji? czy jest to dopuszczalne w kazdym towarzystwie?
czy po prostu jest to faux pas?

Odp: a młody Kuroń ?

kurcze, az sie prosi o nowy watek "moje najwieksze osiagniecie kulinarne", gdzie moglibyscie opisac (nie przepis, a opis) jakies Wasze specjalne dzielo

Odp: Co jecie w pracy?

chetni sa tylko sie pewnei czaja bo trudne
ale co tam, strzal: w supermarkecie?

Odp: Mit czy fakt?

mit

czerwone pomidory sprzedawane wczesnie na wiosne zawdzieczaja swoj kolor zastrzykom z konskiego moczu

fakt? mit?

Odp: nowa zabawa -wymyśl przepis do potrawy na zdjęciu

kurcze, zabawa jest naprawde fajna i wymyslna, ale dla mnie za trudna
natomiast chetnie sie przygladam Waszym probom, chefie, podpowiadaj cos podpowiadaj ;-)