Często zdarza mi się jeździć trasą Wrocław - Rzeszów.
Ja z kolei jeżdżę A4 zaczynając przed wroc a kończąc w Katowicach lub Krakowie... i serdecznie polecam restaurację koło stacji benzynowej Lotos na wysokości Opola. Podają tam rozkoszne zupy - i to nie w miseczkach tylko w wazach. Ja jadłam już jarzynową, pomidorową (z kawałkami pomidorów), grochową (z podanymi osobno grzaneczkami) i żurek (z plywajaca w nim całą kielbasą). Ale nie zrób tego błędu co my i jak jesteś w szerszym gronie zamowcie każdy inną zupkę - bo jeżeli 2 osoby zamówią to samo, dostają analogiczną ilosc w wazie co dla jednej osoby.
Odp: Gdzie zjeść na trasie Wrocław - Rzeszów (A4/E40) ?
Gdzie zjeść na trasie Wrocław - Rzeszów (A4/E40) ?
Obserwuj wątekOdp: Gdzie zjeść na trasie Wrocław - Rzeszów (A4/E40) ?
Gosia
http://www.kkt.pl/karczma/index.html
malgorzata
Odp: Odp: Odp: Gdzie zjeść na trasie Wrocław - Rzeszów (A4/E40) ?
Odp: Odp: Gdzie zjeść na trasie Wrocław - Rzeszów (A4/E40) ?
hann
hann
Ja z kolei jeżdżę A4 zaczynając przed wroc a kończąc w Katowicach lub Krakowie... i serdecznie polecam restaurację koło stacji benzynowej Lotos na wysokości Opola. Podają tam rozkoszne zupy - i to nie w miseczkach tylko w wazach. Ja jadłam już jarzynową, pomidorową (z kawałkami pomidorów), grochową (z podanymi osobno grzaneczkami) i żurek (z plywajaca w nim całą kielbasą). Ale nie zrób tego błędu co my i jak jesteś w szerszym gronie zamowcie każdy inną zupkę - bo jeżeli 2 osoby zamówią to samo, dostają analogiczną ilosc w wazie co dla jednej osoby.
dobry
E tam krakow, u nas we wrocku jest Piwnica Swidnicka, najstarsza restauracja w Europie.
dobry
zaraz przy rynku, przy św. Anny
malgorzata
jarek-energy