Odp: własnoręcznie wykonane do kuchni i na stół
no szacun szacun, ale ja zawsze z robot recznych mialem naciagana ocene zeby reszty nie psula ;p
Staż w Gotujmy: 6181 dni
Miasto: -
no szacun szacun, ale ja zawsze z robot recznych mialem naciagana ocene zeby reszty nie psula ;p
dobra, bedzie ;-)
nozyce niezle ;p
anyway, podejrzuje, ze profesjonalny kucharz widzac takie tu oto utensylia zaklalby bardzo szpetnie
ej no, Michal wyglada zbyt dobrze na takiego co od lat nie je, jakas niescislosc sie tu wkradla, ani chybi
sluchajcie, co to flashowiec?
mi sie kojarzy jedynie z kolesiem, ktory potrafi prezentacje flash na strony www robic ;p ;p ;p
heh, a koziny w zyciu nie kosztowalem
o kozach wiem tylko, ze jedza wszystko, dziadkowi jedna zjadla kiedys mydlo i... laczki
to prawda, ze noze ostre to najwyzszej wagi sprawa
podziwiam zawsze tych, co tępym kołkiem probuja kroic pomidory...
ciezko wybrac, ale chyba jednak jablko!
na ziemniaczki: koperek czy szczypiorek?
Striker napisał(a): Musi mieć automatycznie wyłączanie podczas wylania wody, timer do każdego pola, funkcje blokady
A jak nie to co? imploduje? ;-)
MoNika napisał(a): to zdaje się ze mnie oszukiwano przez pół życia,
a co Ci mowiono? i kto? ;p