No dobra obserwuje i obserwuje , powiem wam czy słyszeliscie o syropie z czubków mlodych sosen?...chcecie przepis?..ale czubki zbiera sie w maju...tak mniej więcej
Odp: Domowe medykamenta czyli co naturalnego na przeziebienie?
Dzieki, kochani, wlasnie jestem po mleczku z czosnkiem i miodem, przypomnialam sobie ze jak bylam mala to mama tak robila...
pije tez jakis syrop z czosnku, cytryny i miodu a kory wierzby chyba tu u mnie nie dostane...
mozecie sobie wyobrazic jak pachnie w domu
jeśli dobrze działają na ciebie salicylany typu aspiryna to polecam korę wierzby (są jakieś mixy w aptekach) dość dobrze rozgrzewa a do innych metod się dołączam. A ten sok z cebuli to jest bardzo smaczny kroimy w talarki i zasypujemy cukrem
obydwie metody magdalennab sprawdzilem (niestety) i potwierdzam, sa bardzo skuteczne i mam odnosnie ich podobne odczucia ;-)
plukanke z soli zamienilem w razie koniecznosci na hascosept w aerozolu - nie sa to kulinaria, ale i tak polecam ;-)
na obolale gardlo potrafi czynic cuda, wlacznie z tym ze od razu znieczula bo jest na alkoholu
Domowe medykamenta czyli co naturalnego na przeziebienie?
Obserwuj wątekOdp: Domowe medykamenta czyli co naturalnego na przeziebienie?
mediana
dobry
cos chyba za wczesnie jest
dobry
Odp: Odp: Domowe medykamenta czyli co naturalnego na przeziebienie?
jarek-energy
mediana
Odp: Odp: Domowe medykamenta czyli co naturalnego na przeziebienie?
magdalennab
dobry podziwiam że spróbowałeś płukanki z soli naprawdę
cremebrule
pije tez jakis syrop z czosnku, cytryny i miodu a kory wierzby chyba tu u mnie nie dostane...
mozecie sobie wyobrazic jak pachnie w domu
mediana
dobry
plukanke z soli zamienilem w razie koniecznosci na hascosept w aerozolu - nie sa to kulinaria, ale i tak polecam ;-)
na obolale gardlo potrafi czynic cuda, wlacznie z tym ze od razu znieczula bo jest na alkoholu
cremebrule