Witam Wszystkich!
- Forum: Witam Wszystkich!
Witam Wszystkich forumowiczów! Co prawda moje doświadczenie w dziedzinie gastronomii jest dosyć skromne,ale dopiero zaczynam wiec bądźcie dla mnie wyrozumiali
Staż w Gotujmy: 5168 dni
Miasto: -
Witam Wszystkich forumowiczów! Co prawda moje doświadczenie w dziedzinie gastronomii jest dosyć skromne,ale dopiero zaczynam wiec bądźcie dla mnie wyrozumiali
A co sądzicie o kupowaniu drożdży w internetowych sklepach spożywczych? Czy robicie w ogóle takie zakupy?
Szczere mówiąc to pierwsze słysze o takim przepisie... Podbijam temat,czy to jest w ogóle zdrowe?
Sztuka kiszenia kapusty wymaga naprawde dużo wprawy i doświadczenia. Pamiętam że u mojej babci kisili ją w beczce bosymi stopami
No faktycznie przepis jest interesujący,ale czy po jakimś czasie wafle i polewa nie zrobią się gumowe?
Szynki niestety muszę zawsze kupować,a to w głównej mierze z braku wolnego czasu.. A przygotowanie staram się rozpoczynać na 3 dni przed Bożym Narodzeniem,takk aby zdążyć przygotować potrawy na wigilię oraz ciasta na pierwszy dzień świąt.
Wydaje mi się,że zamrożonemu mięsu nic się nie stanie,nawet jeżeli leżało tam przez 10 godzin. Zresztą będziesz czułą w smaku czy wszystko z nim w porządku.
To co swoje zawsze smakuje najlepiej,wiem coś o tym U mnie na kolacje były dzisiaj kanapki z żółtym serkiem i pomidorek. Do tego oczywiście gorąca herbatka.
A u mnie było dzisiaj bardzo skromnie bo zaledwie pomidorowa z kluskami.. Ale najgorsze jest to że nie mam pomysłu na jutrzejszy obiad... Może kopytka
Ja też bardzo lubię wszystko co słodkie,jednak nie a bardzo podchodzą mi ciasta z owocami.. Jakoś nie specjalnie za nimi przepadam. Co innego pączki