Odp: zdobienie potraw

Uwielbiam przyozdabiac wszystko co gotuje i podaje. Nigdy nie nawrzucam czegos na talerz jak do garnka..zawsze wszystko ukladam.. jakims specjalnym systemem... Niektorzy z gosci, ktorym dane jest jedzenie moich potraw., czuja sie bardzo wyroznieni, ze tak wlasnie zostali ugoszczeni..i doceniaja to. Zdarzaja sie tez tacy zlosliwi..dla ktorych listek przy galazce jagod..to jest smiec.. i pytaja czy to maja tez jesc.. no coz sami wystawiaja swiadectwo swojej kulturze osobistej

Odp: Buraczki

Ja robie salatke z buraczkow, potartych i z cebula oraz buraczko na gesto. Te drugie sa drobno potarte i przygotowane z zasmazka oraz smietana i odrobina octu. Sa wspaniale do pieczeni wieprzowej. Oprocz tego cwikla z chrzanem oraz barszcze, czyste i zabielane mniam...

Odp: Ser

  • Forum: Ser

Ja uwielbaim plesniowe, z czerwonymi kulturami. Oprocz tych..ser owczy wogole.. to chyba wole sery od wedllin

Odp: Witam wszyskich :)

Witam Ilonko! chyba nawet wiem jak Ty ladnie wygladasz )))))

Odp: Witam wszystkich serdecznie

Witam serdecznie nowa sile w kuchni milego gotowania.

Odp: Test emotikonów

Bardzo ladnie a mozna jeszcze taki przytulany wydébic? szefie? pleaseeeeeeeee

Odp: Odp: Test emotikonów

To nie jest romantico..tutaj jest wszytsko RUManticznie hihi