Mam na imię Teresa i od 26 lat testuję produkty Dr. Oetkera w kuchni firmowej w Gdańsku. Mogę więc chyba śmiało powiedzieć, że moje doświadczenia kulinarne związane z pieczeniem ciast, robieniem deserów oraz przygotowywaniem dżemów i przetworów jest na tyle duże, ażeby doradzać innym w tej dziedzinie. Dlatego cieszę się, że dzisiaj mogę dołączyć do Waszej społeczności. Chętnie odpowiem na każde Wasze pytanie dotyczące przepisów, naszych produktów oraz ich sposobu przygotowania.
Jeśli macie jakieś ciekawe propozycje lub uwagi do naszych wyrobów, piszcie śmiało. Wypróbuję i sprawdzę każdy nowy przepis i dam Wam znać, co z tego wyszło. Będzie mi miło mieć z Wami kontakt
Pamiętam malutką książeczkę chyba firmową nawet(!?) formatu A5 z przepisami na ciasta tej firmy ale to było ponad pół wieku temu. Ciocia traktowała ją jak niemal biblię kuchenną, miałem ja dostać w spadku. Niestety, przepadła gdzieś nim dotarła do mnie. Przepisy jakie tam były nie mogły przy rzetelnym wykonywaniu ich,okazać się klapą cukierniczą, sam nieraz korzystałem z tych przepisów gdy odwiedzałem swoje rodzinne strony.
Pozdrawiam serdecznie.
Witam wszystkich serdecznie
Obserwuj wątekOdp: Witam wszystkich serdecznie
kiwi
Odp: Witam wszystkich serdecznie
kiwi
darek112
Glumanda
lora2
Natala1210
Pamiętam malutką książeczkę chyba firmową nawet(!?) formatu A5 z przepisami na ciasta tej firmy ale to było ponad pół wieku temu. Ciocia traktowała ją jak niemal biblię kuchenną, miałem ja dostać w spadku. Niestety, przepadła gdzieś nim dotarła do mnie. Przepisy jakie tam były nie mogły przy rzetelnym wykonywaniu ich,okazać się klapą cukierniczą, sam nieraz korzystałem z tych przepisów gdy odwiedzałem swoje rodzinne strony.
Pozdrawiam serdecznie.
Witam "babkę tortową".
Torciki Pani są superowe. Na pewno skorzystam z przepisów.
Querubinn
astra