Odp: Co zrobic z czerstwym chlebem?

Mi w zużyciu czerstwego chleba pomaga ... świnka morska. Chrupie sobie z apetytem. Tak jak Ewa, nie wyrzucam chleba.

Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

kawusia napisał(a): https://gotujmy.pl/krolewski-sernik-z-owocami,przepisy,31596.html skopiowany z przepisów dorotus \
Kawusiu! Dziękuję za zgłoszenie, ale bez adresu strony oryginału, nie mogę zdjąć przepisu.
Jeżeli znasz ten adres,podaj,proszę.







Odp: Piernik szkolny - komentarze

Misiu, nie kształtuj,proszę na forum mojego wizerunku jako czepialskiej i podejrzliwej.Dobrze wiesz,że moje zastrzeżenia jako użytkownika tego portalu,a nie moderatora,dotyczyły nie tego,że jest to plagiat, bo tak ani przez chwilę nie pomyślałam,tylko tego,że ciasto bez przyprawy piernikowej nie jest piernikiem, a przepis znany jest jako babka górnicza.I wiesz, często używasz do swoich odczuć liczby mnogiej.Ja znam tę socjotechnikę, ale jak widzisz, nie jest ona skuteczna.
Mimo Twojej niechęci pozdrawiam Cię serdecznie!

Odp: Odp: W mroźny dzień - grzaniec, zupa czy kieliszek rumu?

Jurek1957 napisał(a): Jeszcze jedna fotka mojej Raski
Piękna, ale za przytulankę "robić" nie może, bo ma krótką sierść!

Odp: Odp: Odp: W mroźny dzień - grzaniec, zupa czy kieliszek rumu?

cherry napisał(a): Henia napisał(a): Ciekawa jestem, jak "stosujesz" koty, bo resztę też znam i lubię! A pies może być, bo kota nie posiadam!


Odp: Odp: W mroźny dzień - grzaniec, zupa czy kieliszek rumu?

mięsko napisał(a): Heniu, "zastosuj" psa, a co! zwłaszcza jak miękki i z długą sierścią
Miękki i z długą sierścią! No to mam zamiennik!

Odp: PALETA SMAKU

thegrooba napisał(a): Chciałabym przedstawić Wam moje dzieciątko Blog kulinarny. Ma być smaczny, estetyczny, kolorowy i przemyślany. Dopiero co ruszyłyśmy z siostrą. Ona często poprawia moje błędy gdy się spieszę bo taka już jestem - " człowiek - chaos" Adres www. widoczny na zdjęciu. Jak na razie nigdzie go nie ogłaszałyśmy, był trzymany w sekrecie, by go troszkę podbudować, cały czas wklejamy dorobek wstecz A kucharzę i fotografuję chyba dopiero od marca czy kwietnia 2010 ( z przerwą 3 mies w wakacje). Warto mieć coś swojego Możecie też mnie polubić na facebooku, Paleta Smaku, było by mi miło. Smacznego Jeśli spróbowaliście któregoś z przepisów, chcecie spróbować lub podobają Wam się moje propozycje i zdjęcia, serdecznie zapraszam Oczywiście na gotujmy także będę na bieżąco. Enjoy!
Gratuluję pomysłu! Chętnie zajrzę.