Nie prawda! Jest piękny, słoneczny dzień, a zdołować mnie może tylko kalendarz! Po 50 - tce powinni zakazać obchodzić urodziny!
sto lat Heniu bo wnioskuje ze masz dzis urodziny
a mnie zdolowal dzisiejszy dzien,dzis nam szwf oswiadczyl ze musi zamknac nasz oddzial w pracy i przenosi nas do innego,mnie to troche nie na reke bo tutaj pracowalam tylko na 6 godz,na 2 zmiany co przy malutkim dziecku jest ok,a tam to nie wiadomo co bedzie...ech.......
Za życzenia pięknie dziękuję!
Mam nadzieję,że Ci sie pomyslnie ułoży sytuacja w pracy!
Odp: Odp: Dziś jest najbardziej dołujący dzień w roku
dla mnie dzień jak najbardziej dołujący. jestem po studniówce (była w sobote do 5 rano w niedzielę) i szczerze mówiąc zwalałam mój podły nastrój na skutki imprezy. teraz widzę, że spotęgował go jeszcze tzw. blue monday
mam zamiar poprawic sobie humor sałatką warzywną z kurczakiem i bułeczkami kokosowymi domowej roboty zaraz biorę się do działania!
Miejmy nadzieję, że bułeczki kokosowe poradzą poza tym - coraz później, ani się obejrzysz jak będzie wtorek
dla mnie dzień jak najbardziej dołujący. jestem po studniówce (była w sobote do 5 rano w niedzielę) i szczerze mówiąc zwalałam mój podły nastrój na skutki imprezy. teraz widzę, że spotęgował go jeszcze tzw. blue monday
mam zamiar poprawic sobie humor sałatką warzywną z kurczakiem i bułeczkami kokosowymi domowej roboty zaraz biorę się do działania!
zmieniono 1 raz (ostatnio 17 sty 2011 17:54 przez p-sucha)
Witam ja tam nie narzekam jestem w bardzo dobrym humorze remoncik mojej sypialni skonczony,menio mial urlop wiec to zaraz wykorzystalam aby mu sie nie za bardzo nudzilo,czego mozna chciec wiecej hihi.Pogoda super na dzien dzisiejszy u mnie +12°C,mozna praktycznie juz zaczac prace na dzialce,pierwsze kwiatki juz mi wyszly takie jak tulipany i zonkile
oj tam oj tam u mnie nie jest dołująco, nawet słońce wyszlo zjadłam dziś pyszne śniadanie, dzień jak dotąd był przyjemny i jak wróciłam do domu, przyszedl pan listonosz z paczką a w niej piękna nagroda Więc jak na razie super. Podobno poniedziałki ogólnie są dołujące... może trzeba coś smacznego zrobić na te okazję:? byle nie suflet, bo opadnie przy tej okazji hi hi Oto moja sałatka i tortille na dziś
Nie prawda! Jest piękny, słoneczny dzień, a zdołować mnie może tylko kalendarz! Po 50 - tce powinni zakazać obchodzić urodziny!
sto lat Heniu bo wnioskuje ze masz dzis urodziny
a mnie zdolowal dzisiejszy dzien,dzis nam szwf oswiadczyl ze musi zamknac nasz oddzial w pracy i przenosi nas do innego,mnie to troche nie na reke bo tutaj pracowalam tylko na 6 godz,na 2 zmiany co przy malutkim dziecku jest ok,a tam to nie wiadomo co bedzie...ech.......
Dziś jest najbardziej dołujący dzień w roku
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Dziś jest najbardziej dołujący dzień w roku
Henia
cherry
Miejmy nadzieję, że bułeczki kokosowe poradzą poza tym - coraz później, ani się obejrzysz jak będzie wtorek
Odp: Dziś jest najbardziej dołujący dzień w roku
p-sucha
Marika_1961
gosia79z
thegrooba
magdafer
js28
luna19
Odp: Odp: Odp: Dziś jest najbardziej dołujący dzień w roku
Henia
Kiedyś w tej sytuacji robiło się kawę, brało duży oddech i wszystko jakoś się "rozpędzało" samo!
Miłego i spokojnego dnia!