Odp: Wątek grzybowy.

A dzieki ale okazy rany

Odp: Wątek grzybowy.

Pyzuniu co to za grzyby ktore ja zjadlam

Odp: Zwierzenta

Leo i jego zabawka pluszowy piesek.

Odp: co dzisiaj na obiad?

Ja dzisiaj zrobila szaszlyki z baraniny(przepis jest w moich )z sosem grzybowym z tymiankiem.

Odp: Wątek grzybowy.

Ja znalazlam takie grzybki wczoraj......w sklepie
A co to za grzyby to nie wiem

Odp: Odp: Zwierzenta

misia53 napisał(a): A to mój słodziutki Pusio
Jezeli lubi sie bawic to zapraszam lubi Leo bawic sie z malymi pieskami

Odp: Odp: Galeria fotograficzna.

Doro napisał(a): To od mojej corki, zeby Bahus nie nie mowil ze zdjec coraz mniej
Bahusku , a czemu nic sam nie pokazujesz
Ale slodycz ten kotek a corka jaka "bombonierka"

Odp: Do przetłumaczenia

Mnie tez wczoraj" krecila" ta szpajza ale szlam do pracy na 12-ta do 22.30 i nie mialam czasu

Odp: Odp: Odp: Do przetłumaczenia

zuzi napisał(a): iwi69 napisał(a): Szpajza:

4 jajka
8lyzek cukru
zelatyn 2 lyzeczki
otarta skorka z cytryny
Zoltka utrzec z cukrem na puszysta piane w tym czasie namocztc zelatyne w niewielkiej ilosci wody jak napecznieje zagotowac,wychlodzic.Do jajek utartych dodac sok z cytryny i otarta skorke oraz ubite bialka,calosc bardzo delikatnie wymieszac,wlac zelatyne nie przerywajac mieszania,wlac do salaterek.Trzeba to robic bardzo szybko gdyz krem natychmiast tezeje.

Mam podobny przepis tylko jajka ubija się nad gorącą kapielą wodną-do tego dodaje sie namoczone w alkoholu rodzynki-pychota

To podaj twoj przepis.