Odp: Co jutro na obiad?
- Forum: Co jutro na obiad?
ja przyjdę z pracy o 6 rano więc troszke pośpie do poludnia
Staż w Gotujmy: 5921 dni
Miasto: Olkusz
ja przyjdę z pracy o 6 rano więc troszke pośpie do poludnia
i tutaj chef ma absolutną rację , sól jest zdrowa , niezdrowy jest jej nadmiar , jak każdego inneg elementu
kurę haha , złapac i upiec mniammm , jesteśmy drapieznikami , tak czy owak , wiem to kwestia sporna bo dotyczy też ewolucji i przystosowań.
tyskie oczywiscie
a Heveliusz Kaper czy Piast mocny Wrocławski?
na Expo bigos był prezentowany jako staropolskie danie więc chyba to On
a jak zrobić to?
tak tak to fatherland
a co to jest?
a może zmienić sposob logowania? zamiast pisac cały mail , moze wystarczy login?
i wszystko co tylko da sie tym zrobić z natury uwielbiam narzedzia i nie tylko te kuchenne )