Odp: "New York Post" o niedocenianym bohaterstwie Polaków
no i tak jestesmy normalnie w du... kopani cały czas
Staż w Gotujmy: 6069 dni
Miasto: Olkusz
no i tak jestesmy normalnie w du... kopani cały czas
no i co?...nikt nie zna?...moze chef?
haha mięsko musi być i już jak nie ma to się złapie:)
jednego czego nienawidze to własnie karpia , ochydna brudna ryba mułowa , nie jem jej nigdy , kiedys próbowałem ale smak żaden , wolę pstrąga potokowego , nie tego z hodowli czy marketu , ale własnie tego najlepszego .
sam nie wiem
no juz myślalem że zagineła
mineralna
chłopskie jadlo czy babskie jadlo?
Lucy , zmieniłaś temat fotum ! więc odpowiadam:
podpłomyki
zupka chińska z radomia? czy radomska w chinach?
rumiany choć mniej zdrowy
kuchnia śląska czy wielkopolska?
miedzy 28.01. a 09.02 ...jakies 2-3 dni w gorach?