Ja chyba cos nie kumam, chodzi o wniosek o nie dawanie punktow za komentarze? chyba na jakims innym watku ludzie byli za... albo mi sie juz wszytsko pokickalo...
heh, wniosek oddalony... ;-)
kusi mnie caly czas zeby wdrozyc, ale nie po to o ta demokracje walczylismy, zebym tu teraz jakies rzady silnej reki zaprowadzal ;p
a najwyrazniej wiekszosci to po prostu pasuje ;-)
Jak dla mnie to sie troszke czepiasz Bahus, ale moze to zboczenie zawodowe... piekno zycia polega na tym ze nie wszystko co robimy, mowimy czy chcemy jest nam faktycznie potrzebne...
Przed chwilą wpadłem na super pomysł....wszyscy "hurtownicy" niech piszą zamiast durnowatych komentarzy : "(3 punkty)" będzie to szybsze i bliższe prawdy, niż kłamliwe: "Ta potrawa (z łososia) wygląda prześlicznie, ale ja nie lubię łososia"...no powiedzcie sami czy ta informacja jest nam do czegoś potrzebna?..(jest to autentyczny wpis)
Ja już prosiłem o niepunktowanie komentarzy. Nawet korespondowałem w tej sprawie z Dobrym. Mój wniosek został oddalony. Czyli póki co to będę sobie robił jaja...pod komentarzami...typu "wygląda dobrze" czy "na pewno wypróbuję" szczególnie pod tymi hurtowymi.
Bahus
Sugestie
Obserwuj wątekOdp: Sugestie
darek112
Odp: Odp: Sugestie
Bahus
Odp: Sugestie
cremebrule
dobry
kusi mnie caly czas zeby wdrozyc, ale nie po to o ta demokracje walczylismy, zebym tu teraz jakies rzady silnej reki zaprowadzal ;p
a najwyrazniej wiekszosci to po prostu pasuje ;-)
Bahus
cremebrule
Odp: Odp: Odp: Sugestie
Bahus
Bahus
Bahus
dobry