Odp: Tu zgłaszamy problemy

Przepraszamy, przejście miało być bezbolesne, ale jednak zabolało Pocieszenie takie, że dzięki temu strona ma działać szybciej

Odp: Dzień dobry wszystkim:)

Cześć Netko, miło Cię widzieć Obawiam się, że jeszcze nie wszystkim działa :/ To zależy od indywidualnego komputera i adresu IP, ale będzie tylko lepiej

Odp: Chwalimy się;

Dołączam się do gratulacji Szybka i smaczna droga do srebrnego eksperta

Odp: Kurier

  • Forum: Kurier

Też moim zdaniem najlepiej go postraszyć interwencją u zwierzchnika, a jak to nie poskutkuje - policja . Nawet jeśli sprawia wrażenie sympatycznego to nie wiadomo co w nim siedzi, a każdą sytuację i wrażenie "miękkości" i sympatii z Twojej strony będzie odczytywał na swoją korzyść.

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Dzisiaj dodałaś porady, musisz poczekać aż przejdą moderację. Rytm moderowania porad jest inny niż przepisów, im bardziej starannie się je pisze, tym czas oczekiwania jest krótszy, ale tak czy owak - trwa on minimum kilka dni.

Odp: Blog kulinarny

Droga blogera łatwa nie jest, aby zyskać czytelników trzeba naprawdę ciężkiej pracy i świetnych umiejętności - nie tylko gotowania, ale i pisania o jedzeniu, fotografowania. Bardzo ważna jest też z tego co wiem regularność. Piszę z punktu widzenia czytelnika, ale parę blogów widziałem już w swoim życiu i dla blogerów mam wielki szacunek i podziw

Na początek warto przejść chrzest nawet na portalu takim jak ten dodając przepisy i doskonaląc swój warsztat - wiele świetnych blogerek tak zaczynało

A co do domeny - nie wiem, która jest najlepsza. Warto pewnie przejrzeć te blogi, które najbardziej Ci się podobają i na nich się "wzorować".

Odp: Kolorowo

Nie jestem ekspertem od dzieci, małe mam doświadczenie z maluchami Ale na pewno kilka pomocnych mam znajdzie się na gotujmy

Ze swojej strony mogę tylko Ci polecić przejrzenie kategorii desery i przekąski dla dzieci - może tam znajdziesz inspiracje? Sprawdź https://gotujmy.pl/przepisy,desery-i-przekaski-dla-dzieci,i714/

Odp: Witam, chciałam się przedstawić :)

Cześć Dominika - rozgość się A gdzie byłaś na Erasmusie? Jak polska kuchnia się przyjęła wśród Twoich zagranicznych znajomych?

Odp: Chwalimy się;

Do posiadaczek "ciasteczkowych" książek - widziałyście ciasto "żydek"? Rozumiem, że to miała być wariacja na temat "murzynka", ale chociaż cała książka i pomysł na nią mi się podoba, to "żydek" był dla mnie lekkim zgrzytem...

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

W kwestii Twojej porady "Elementarz.." - czy zdjęcia są Twojego autorstwa? Jeśli nie, nie możemy ich użyć (chronią je prawa autorskie).

mala-madzia napisał(a): Rozumiem, tylko zaczynałam się martwić, ponieważ wstawiłam ją gdy był ten problem techniczny z poradami a z tego to co się orientuję to u innych zostały one już jakiś czas temu zaakceptowane.