Odp: Tu zgłaszamy problemy
- Forum: Tu zgłaszamy problemy
Przepraszamy, przejście miało być bezbolesne, ale jednak zabolało Pocieszenie takie, że dzięki temu strona ma działać szybciej
Staż w Gotujmy: 4975 dni
Miasto: -
Przepraszamy, przejście miało być bezbolesne, ale jednak zabolało Pocieszenie takie, że dzięki temu strona ma działać szybciej
Cześć Netko, miło Cię widzieć Obawiam się, że jeszcze nie wszystkim działa :/ To zależy od indywidualnego komputera i adresu IP, ale będzie tylko lepiej
Dołączam się do gratulacji Szybka i smaczna droga do srebrnego eksperta
Też moim zdaniem najlepiej go postraszyć interwencją u zwierzchnika, a jak to nie poskutkuje - policja . Nawet jeśli sprawia wrażenie sympatycznego to nie wiadomo co w nim siedzi, a każdą sytuację i wrażenie "miękkości" i sympatii z Twojej strony będzie odczytywał na swoją korzyść.
Dzisiaj dodałaś porady, musisz poczekać aż przejdą moderację. Rytm moderowania porad jest inny niż przepisów, im bardziej starannie się je pisze, tym czas oczekiwania jest krótszy, ale tak czy owak - trwa on minimum kilka dni.
Droga blogera łatwa nie jest, aby zyskać czytelników trzeba naprawdę ciężkiej pracy i świetnych umiejętności - nie tylko gotowania, ale i pisania o jedzeniu, fotografowania. Bardzo ważna jest też z tego co wiem regularność. Piszę z punktu widzenia czytelnika, ale parę blogów widziałem już w swoim życiu i dla blogerów mam wielki szacunek i podziw
Na początek warto przejść chrzest nawet na portalu takim jak ten dodając przepisy i doskonaląc swój warsztat - wiele świetnych blogerek tak zaczynało
A co do domeny - nie wiem, która jest najlepsza. Warto pewnie przejrzeć te blogi, które najbardziej Ci się podobają i na nich się "wzorować".
Nie jestem ekspertem od dzieci, małe mam doświadczenie z maluchami Ale na pewno kilka pomocnych mam znajdzie się na gotujmy
Ze swojej strony mogę tylko Ci polecić przejrzenie kategorii desery i przekąski dla dzieci - może tam znajdziesz inspiracje? Sprawdź https://gotujmy.pl/przepisy,desery-i-przekaski-dla-dzieci,i714/
Cześć Dominika - rozgość się A gdzie byłaś na Erasmusie? Jak polska kuchnia się przyjęła wśród Twoich zagranicznych znajomych?
Do posiadaczek "ciasteczkowych" książek - widziałyście ciasto "żydek"? Rozumiem, że to miała być wariacja na temat "murzynka", ale chociaż cała książka i pomysł na nią mi się podoba, to "żydek" był dla mnie lekkim zgrzytem...
W kwestii Twojej porady "Elementarz.." - czy zdjęcia są Twojego autorstwa? Jeśli nie, nie możemy ich użyć (chronią je prawa autorskie).
mala-madzia napisał(a): Rozumiem, tylko zaczynałam się martwić, ponieważ wstawiłam ją gdy był ten problem techniczny z poradami a z tego to co się orientuję to u innych zostały one już jakiś czas temu zaakceptowane.