Cześć Netko, miło Cię widzieć Obawiam się, że jeszcze nie wszystkim działa :/ To zależy od indywidualnego komputera i adresu IP, ale będzie tylko lepiej
Też się cieszę,że Was widzę
Przypomniało mi się jeszcze,że juz kiedyś taka sytuacja była, to znaczy zamiast strony były tylko jakieś reklamy ale nie trwało to tak długo jak wczoraj
Witaj!
ja dzisiaj już nie mam problemów i mam nadzieję,że więcej się nie powtórzą,bo wczoraj było mi bardzo smutno gdy nie mogłam się na naszą kochaną stronę zalogować. Ale dziś jestem i bardzo się cieszę
Cześć Netko, miło Cię widzieć Obawiam się, że jeszcze nie wszystkim działa :/ To zależy od indywidualnego komputera i adresu IP, ale będzie tylko lepiej
zmieniono 1 raz (ostatnio 26 lut 2013 10:11 przez kołczu)
Dzień dobry wszystkim:)
Obserwuj wątekOdp: Dzień dobry wszystkim:)
kołczu
Odp: Odp: Odp: Odp: Dzień dobry wszystkim:)
Netka
Odp: Odp: Odp: Dzień dobry wszystkim:)
evita0007
Tak,tak wróciłam własnie i działa,ciesze sie bardzo
Odp: Odp: Dzień dobry wszystkim:)
Netka
Ciekawe, czy już wróciłaś i czy Ci działa
Netka
Też się cieszę,że Was widzę
Przypomniało mi się jeszcze,że juz kiedyś taka sytuacja była, to znaczy zamiast strony były tylko jakieś reklamy ale nie trwało to tak długo jak wczoraj
Netka
Dziwne uczucie jak się chce wejść a nie można Ciągle tylko jakieś rabaty
Dobrze,że juz działa
Odp: Dzień dobry wszystkim:)
monikaT83
ja dzisiaj już nie mam problemów i mam nadzieję,że więcej się nie powtórzą,bo wczoraj było mi bardzo smutno gdy nie mogłam się na naszą kochaną stronę zalogować. Ale dziś jestem i bardzo się cieszę
evita0007
kołczu
Dzień dobry wszystkim:)
Netka