Odp: Zadziwiające gotowanie :-)

super bo robione - widac - z prawdziwa pasja
tylko Pani wyglada jakby miala odrobine dość ;D

Odp: Jestem na diecie... Jak to wytłumaczyć rodzinie?

o, to masz bardzo wyrozumiala rodzinke bo u mnie takie pozostawienie wszystkiego kalorycznego wywolaloby taka burze spekulacji na temat co jest ze mna nie tak, ze z gory mi sie odechciewa
podobnie z jezdzeniem na rowerze, ech po prostu u niektorych jest w dobrym tonie hodowanie nieprzebranych pokladow cholesterolu i opon na brzuszku

Odp: Piekielna kuchnia Gordona Ramsaya?

wczoraj w nocy znowu ogladalam Hell Kitchen i bylo jak zwykle ostro. ekipa byla juz wytrenowana wiec gordon nie wieszal az takich psow za to poprzeczka byla wysoko. naprawde emocjonujacy ten program )

Odp: sita i sitka

) wracajac do meritum ja uzywam tego z ikei, dostalam od mamy i jest po prostu bardzo praktyczne

Odp: rozmaryn mi się rozwija ....

witaj mediano, chyba nie mialysmy jeszcze przyjemnosci
kolejna Pani na forum, to sie liczy to sie ceni chetnie bede Cie czytac - widze ze sie znasz na wielu rzeczach i sie dzielisz!

Odp: Olej w kuchni

naturalnie oliwa z oliwek, chociaz ceny dobrych oliw wolaja o pomste do nieba

Odp: witalisek

czesc Jolu, witamy na forum serdecznie! widzialam Twoj wpis o Lyonie, bardzo interesujacy. jesli masz jeszcze inne doswiadczenia kulinarne z roznych stron swiata - pisz, jestem ogromnie ciekawa. bardzo lubie podrozowac i kulinaria sa nierozlaczna czescia tych podrozy!

Odp: Z czego lepiej zrobić dobry sos czosnkowy?

Miętka jest fajna, kolega kiedyś częstował mnie prosto z krzaczka i po prostu tego aromatu sie nie zapomina...