no dobra, moze sprobuje, tylko najpierw musze znalezc w sobie odpowiednie poklady energii zeby to sitko kupic, bo zadnego nie posiadam, a poza tym ja prwie do wszystkiego dodaje make z pelnego przemialu - domyslam sie ze przesiewanie jej byloby bez sensu...
heh ja tez nie przesiewam, ale widze ze błądze ;-)
no to moze zanabede drogą zakupu jakieś solidne sitko w ten weekend i wstapie do kregu oswieconych ;-)
Bedziemy oczekiwac z niecierpliwoscia
Co do sitek, pewnie popelniam jakas kuchenna zbrodnie wiec wystawiam sie dobrowolnie na baty - ale nie uzywam, za to make nieprzesiana regularnie uzywam do robienia: pierogow, pizzy, chleba i nalesnikow
urodziny, jak urodziny frytki kurczak, popcorn, oczywiście tort i sałatka owocowa;
tak wszystko wzięło w łeb kiedy wrócił tata zrobił ognisko i upiekli kiełbasę na patykach, j
sita i sitka
Obserwuj wątekOdp: sita i sitka
cremebrule
Odp: sita i sitka
Odp: Odp: sita i sitka
cremebrule
Odp: sita i sitka
dobry
no to moze zanabede drogą zakupu jakieś solidne sitko w ten weekend i wstapie do kregu oswieconych ;-)
Odp: sita i sitka
cremebrule
Co do sitek, pewnie popelniam jakas kuchenna zbrodnie wiec wystawiam sie dobrowolnie na baty - ale nie uzywam, za to make nieprzesiana regularnie uzywam do robienia: pierogow, pizzy, chleba i nalesnikow
Odp: sita i sitka
Creator
Odp: sita i sitka
tak wszystko wzięło w łeb kiedy wrócił tata zrobił ognisko i upiekli kiełbasę na patykach, j
Odp: sita i sitka
Lilka
Odp: sita i sitka
z kuchennych to miałam ostatni w sobotę larpa pt. urodziny Moniki,
ale to już nie w tym temacie chyba ....;p
Odp: sita i sitka
dobry
jak tam larpy? ;-)