Uwielbiam kuchnie mojej mamy, rosół mojego taty, sos grzybowy mojego teścia, sałatki w wykonaniu mojego męża:):)
Gotowanie to konieczność, zamiłowanie i jednocześnie przygoda.
Odp: Odp: Witajcie o poranku...
- Forum: Witajcie o poranku...
Pablito napisał(a): sie zobaczy
na zmianę proponuje
Witam witam pięknie i radośnie chociaż już południe to i tak przesyłam pozytywne wibracje
Naszło mnie dziś na muzykę z lat 80-tych grupa Journey dziś u mnie króluje
Odp: Dieta czy bieganie - co skuteczniejsze w spalaniu tłuszczyku?
Tit podziwiam Cię. Mnie coś naszło od soboty gęba i lodówka mi się nie zamykają To chyba stres ale już niedługo schudnę tak myślę wrócę do pracy to będę tylko o śniadaniu
Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
Zupka pieczarkowa. Od soboty gęba i lodówka mi się nie zamyka to chyba ze sztresu Luna uwielbiam botwinkę a jeszcze serwujesz z uszkami to ja poproszę
Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
Wczoraj dostałam od mamy jej faszerowane papryki a ja zrobiłam mięsne ciasteczka
Odp: Jajko w diecie małego dziecka
Tak jak w artykule od 7 miesiąca pół żółtka daje Szymusiowi niedługo będzie dostawał całe
Odp: NOWA ZABAWA
- Forum: NOWA ZABAWA
całus- serce
Odp: układamy wyrazy
- Forum: układamy wyrazy
cali
li
Odp: Zabawa słowna w SKOJARZENIA
- Forum: Zabawa słowna w SKOJARZENIA
ukryty- skarb
Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Bahus napisał(a): A ja kupiłem opony zimowe
Do roweru
Zapraszam na jutro na degustację naleweczki bunióweczki w gronie rodzinnym. Bunia mnie zabije że tak szastam tą nalewką na prawo i lewo Ja dopiero spróbuje kieliszeczek jak Mały pójdzie spać więc każda pora na odwiedziny jest dobra
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
Bahus napisał(a):
Zainteresowała mnie ta sałatka z buraczkami. Mogę prosić o więcej szczegółów?
Jasne jest w moich przepisach albo...proszę:
Kiszoną kapustę po wyjęciu ze słoika odciskamy z nadmiaru wody i jeśli jest taka potrzeba kroimy ją na drobniejsze pasma. Buraka i marchewkę obieramy i ścieramy na tartce o grubych oczkach. Marchewkę posypujemy łyżeczką cukru. Posypujemy ulubionymi przyprawami: zioła prowansalskie, bazylią, oregano i pieprzem. Dodajemy po łyżce majonezu i jogurtu naturalnego, wszystko dokładnie mieszamy i gotowe.
To dyniowe spagetti musiało być pycha dyniowe