Odp: Tu zgłaszamy problemy
Dzięki za odp W taki razie proszę o przyznanie dodatkowych punktów za umieszczenie przepisu https://gotujmy.pl/pasztet-tylko-z-krolika-z-zurawina,przepisy,170633.html w ostatnim newsletterze. Dodam, że ten newsletter wyświetlił się bezproblemowo.
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Kiedyś za przepisy wyróżnione w newsketterze otrzymywało się dodatkowe punkty. Istnieje to jeszcze i jesli tak ile jest przyznawanych punktów?
Odp: zsiadle mleko, ser i maslanka
Malgosia*Ieper napisał(a): No i co jest nie tak z tym zsiadlym mlekiem? Ja nie nie wiem, bo to jedyna rzecz, ktorej nie lubie i nie sprobuje. Przepraszam wielbicieli
może to wina krowy i mleka? Jakaś inna odmiana krowy, pasza inna i smak mleka inny? Ewentualnie przypraw mleko - solą, świeżym mielonym pieprzem lub innym ulubionym dodatkiem.
Odp: zsiadle mleko, ser i maslanka
Jeśli mówimy o tradycyjnych wyrobach: maślanka jest to "odpad" z produkcji masła. Najprościej mieszankę mleka i śmietany wlać do słoika. Potrząsać (dość długo), aż tłuszcz mleczny się zbije w grudki i utworzy masło. Płyn który pozostanie to maślanka. W zależności od warunków lokalnych i zawartości tłuszczu w składnikach miesza się śmietanę słodką, kwaśną i mleko. Oczywiście jeśli mamy mleko od rolnika najlepiej jakby mleko nie było spuszczane tzn. śmietana nie była spuszczana.
Zsiadłem mleko: zwykłe mleko odstaw w miejsce, gdzie temperatura jest niższa od pokojowej. Nic z tym nie rób. Po kilku/kilkunastu dniach (w zależności od warunków lokalnych) mleko powinno się rozwarstwić. Na górze będzie "galaretkowaty kożuch", na dole płyn coś jak serwatka lub maślanka. My zawsze część płynu odlewaliśmy, a z resztą mieszaliśmy tą "galaretkę". Mamy zsiadłe mleko. Niektórzy lubią tylko tą "galaretkę"
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Kilent poczty dostarczany przez o2 - ich applikacja. Dodam, że z innej firmy też ostatnio pustego newslettera, także coś o2 szwankuje.
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Kolejny pusty newsletter. Print sceen poniżej
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Beatris napisał(a): edytaha napisał(a): misia5 napisał(a): edytaha napisał(a): kołczu napisał(a): Przepraszamy bardzo, najlepsze to, że testy wyszły pomyślnie. Obiecujemy, że następny będzie już na tip top
Właśnie odebrałam najnowsze wydanie newslettera. Nie wiem jak u innych, ale u mnie zupełnie nic się nie wyświetla. Wiadomość jest pusta!
Mi się wyświetla. Spróbuj otworzyć wiadomość w innej przeglądarce.
Misiu, próbowałam w trzech przeglądarkach i wszędzie jest pustka
Czy ktoś tak jeszcze ma?
Do mnie też dotarł pusty newsletter.
Ja od jakiegoś nie otrzymuję poprawnych newsletterów. Ostatni też był pusty, a w poprzednich całkowicie rozjechał się układ strony, są jakieś nagłówki pisane w html i nic więcej.
Przy okazji mam pytanie: jaka jest kategoria promowana w tym miesiącu?
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Punkty naliczone. Dziękuję
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Tradycyjne już moje pytanie w tym wątku
Czy przepis https://gotujmy.pl/tokan-z-pieczarkami-brazowymi,przepisy,168429.html nie powinien się kwalifikować do kategorii promowanej? A jeśli się nie kwalifikuje mogę poznać powód?
Pozdrawiam,
Odp: gotujmy.pl a doradca smaku
na gotujmy.pl dodany przepis nie może być wcześniej publikowany (z wyjątkiem blogu), na DS takiego wymogu nie ma.