co można powiedzieć o sobie jestem zmienna jak każda kobieta szybko nawiązuję kontakty z innymi lecz trudno zostać moim przyjacielem

Odp: przetwory - jakie

dżem śliwkowo-czekoladowy

Odp: problem

a ja od kilku dni nie mogę się doprosić sprawdzenia dodanych artykułów, są ważne gdyż powiązane są z przepisami. Piszę do moderatorów i nic

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!

misia53 napisał(a): Persik napisał(a): a co wy na to by tym nadmiarem oliwy hiszpańskiej nasmarować Bahusa?
Oj persik , teraz to Ci się udał żart
zdarza się

Odp: co jecie na kacu?

ii tam ja nigdy nie miałam kaca, choć swoje wypiłam, ale zauważyłam że niektórym pomaga ciepły barszczyk lub rosołek, a jeszcze innym sok pomidorowy albo kubek mocnej czarnej kawy. każdy ma swoje sposoby

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|

Bahus napisał(a): tokijka napisał(a): tosiek17 napisał(a): Tokijko, w opisie masz "gdzie diabel nie może..." i tak to dokładnie wygląda w tym zielonym polu, więc nie bardzo rozumiem o co Tobie chodzi? Opis w każej chwili możesz przecież zmienić
nie chodzi o zielone pole...Tylko strona glowna gdy pojawiaja sie nasze przepisy i u mnie to "moze" jest wyodrebnione z kontekstu i to czasami na zielono ale masz racje gdy cos nie pasuje nalezy zabrac sie za to samemu.Dziekuje


A kliknij na te zielone podkreślone słowo to zobaczysz w jakim celu te zielone słowa są "zrobione"
ech Bahus

Odp: Kawałek ciasta ktoś zje

kasandra6 napisał(a): Zapraszam na kawałek ciasta
chętnie skorzystam, a starczy dla wszystkich?

Odp: Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|

tokijka napisał(a): Babciagramolka napisał(a): Mam pytanie - nie tyle w formie zganienia co raczej prośby-uwagi . Pewnie nie tylko mnie się to przydarza .A chodzi mi o za mały dopuszczalny limit znaków w tytule przepisu .Notoryczne musze zmieniać nazwy przepisów lub co gorsza nie zauważę tego i przepis wchodzi z ucięta nazwą . Trochę głupio to wyglada . Przykład mój przepis ,, Kotlety schabowe zapiekane pod mozzarell....- ucięło ą .
Zobaczcie sami :

https://gotujmy.pl/kotlety-schabowe-zapiekane-pod-mozzarell,przepisy,49140.html


Podobnie w opisie potrawy - moim zdaniem dopuszcza za krótki tekst .To w zasadzie nie jest opis a jedno krótkie zdanie w którym nie sposób nic napisać . Mam zwyczaj wpisywac sobie w przepisie ,, ku pamięci ' z czym taki przepis sie wiąże , jaka jest geneza jego powstania, jakieś interesujące fakty dotyczące go.
Osobiscie interesuję mnie to co ktoś ma do powiedzenia o swojej potrawie . Zgromadzili sie tu miłośnicy gotowania rozrzuceni po całym świecie ( Tokijka w Japonii , dziewczyny w Anglii i inni z różnych regionów naszego kraju - ja ze Szczecina , Iwonka mieszka w górach itd) .takie rozszerzone uwagi były by bardzo cenne . Oczywiscie można pisać na forum - ale to już nie to samo- wstęp do przepisu wiele wyjaśnia i tak jak by zaprasza do niego .

I trzeci wątek - możliwość edytowania przepisów przez autora . Już raz o tym wspominałam - opcja taka jest dostępna na wielu stronach . Ja osobiście bardzo ją sobie cenię - raz ,że zdarzają mi się ewidentne ,, babole " , a dwa ,że czasem jest tak - gotuję coś po raz kolejny i poprawiam przepis - chciała bym zmienić coś w składnikach - bo ktoś kto bedzie z niego korzystał miał możliwość skorzystania z ulepszonego przepisu .No i sprawa zdjęcia .Wiem ,że można dodać dodatkowe zdjęcie na forum - ale jeśli uda mi się zrobić za którymś razem lepsze zdjęcie to chciała bym móc je wstawic jako zdjęcie główne .

Pozostawiam wszystkim te propozycje do przedyskutowania , a Moderatorom do przemyślenia. Miłego dnia wszystkim życzę .
Zgadzam sie zupelnie!
popieram

Odp: Chleb kukurydziany - komentarze

jak go piekłam pachniało w całym domu szkoda że nie mogliście tego czuć, wychodzi też z masłem czekoladoweym