hej wtrące sie co nie coja tez uwielbiam robic przetwory(mimo wieku22na nadmiar czau tez nie nazekam bi mam malebo synka ale udaje mi sie wygospodarowac chwile,w tym roku robilam dzemy z wisni i truskawek,ogóry kiszone,marynowane,w musztarszie,salatke z papryki,ogórkuw,cebuli i czosnku, i oczywiscie grzybki marynowane.szykuje sie jeszcze na papryczke i ogóry z chili,acha i powidelka sliwkowe bo u tesciowej urodzaj na sliweczkipozdrawiam wszystkich
Ja urodziłam córkę mając lat 21 i też zajmowałam się kuchnią bardziej niż moje rówieśniczki.Kilka lat później uczyłam je jak się gotuje najprostszą zupę, hi, hi.
Myślę że dla dziecka dobrze jest gdy ma młodą mamusię i w dodatku bardzo zaradną .
hej wtrące sie co nie coja tez uwielbiam robic przetwory(mimo wieku22na nadmiar czau tez nie nazekam bi mam malebo synka ale udaje mi sie wygospodarowac chwile,w tym roku robilam dzemy z wisni i truskawek,ogóry kiszone,marynowane,w musztarszie,salatke z papryki,ogórkuw,cebuli i czosnku, i oczywiscie grzybki marynowane.szykuje sie jeszcze na papryczke i ogóry z chili,acha i powidelka sliwkowe bo u tesciowej urodzaj na sliweczkipozdrawiam wszystkich
ja sama nie robie z racji chyba wieku i braku czasu. raczej kupuje, jesli powidla, i te sprawy to kupuje. moze z wiekiem mi przyjdzie. poza tym dla mnie idealnym przetworem na caly rok jest puszkowana ryba, na nic innego nie mam czasu i pieniedzy jako studentka!
Mam masę przepisów na przetwory,które co roku robię.W tym roku zrobiłam około 400 słoików.Sama się zdziwiłam.Teraz robię dynię(moja działkowa-20 kg waży.Obdzielę chyba całą rodzinę) wspaniała do ciast.Co konkretnie Cię interesuje,to zamieszczę przepis.
przetwory - jakie
Obserwuj wątekOdp: Odp: przetwory - jakie
Olkaxx
Odp: Odp: przetwory - jakie
msewka
Słowo szczere, a że miłe to i mi przyjemnie.Pozdrawiam i tak trzymaj!
Odp: przetwory - jakie
barbarka-sl
Odp: Odp: przetwory - jakie
msewka
Ja urodziłam córkę mając lat 21 i też zajmowałam się kuchnią bardziej niż moje rówieśniczki.Kilka lat później uczyłam je jak się gotuje najprostszą zupę, hi, hi.
Myślę że dla dziecka dobrze jest gdy ma młodą mamusię i w dodatku bardzo zaradną .
barbarka-sl
malymarek
izabelka19
Śliweczka
slawko
proponuje leczo, sałatka z cukini, spagetti
na stronie www.smaczna-kuchnia.slawko.eu są przepisy.
BEEA123