Zapraszam na kawałek ciasta
ulcia21 napisał(a):misia53 napisał(a):kto pierwszy ten lepszy To postaram sie byc pierwsza /hihihi/ i ja też, hi, hi,hi
misia53 napisał(a):kto pierwszy ten lepszy To postaram sie byc pierwsza /hihihi/
kto pierwszy ten lepszy
misia53 napisał(a):Natala1210 napisał(a):misia53 napisał(a):Natala1210 napisał(a):Mam nadzieję że i ja się na te pyszne tiramisu załapię! wszystko zezarte , myślą ,że zawsze Natala będzie stawiać ale sama tak nauczyłaś Nie załapałam się,szkoda. ale jutro torta i murzynka postawię bo będę piekła na dzień matki. Mówiłam ,że za dużo nas rozpuściłaś no to będzie wyżerka mniam mniam
Natala1210 napisał(a):misia53 napisał(a):Natala1210 napisał(a):Mam nadzieję że i ja się na te pyszne tiramisu załapię! wszystko zezarte , myślą ,że zawsze Natala będzie stawiać ale sama tak nauczyłaś Nie załapałam się,szkoda. ale jutro torta i murzynka postawię bo będę piekła na dzień matki. Mówiłam ,że za dużo nas rozpuściłaś
misia53 napisał(a):Natala1210 napisał(a):Mam nadzieję że i ja się na te pyszne tiramisu załapię! wszystko zezarte , myślą ,że zawsze Natala będzie stawiać ale sama tak nauczyłaś Nie załapałam się,szkoda. ale jutro torta i murzynka postawię bo będę piekła na dzień matki.
Natala1210 napisał(a):Mam nadzieję że i ja się na te pyszne tiramisu załapię! wszystko zezarte , myślą ,że zawsze Natala będzie stawiać ale sama tak nauczyłaś
Mam nadzieję że i ja się na te pyszne tiramisu załapię!
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Kawałek ciasta ktoś zje
Obserwuj wątekOdp: Kawałek ciasta ktoś zje
Persik
chętnie skorzystam, a starczy dla wszystkich?
Odp: Kawałek ciasta ktoś zje
gochun
i do tego lampka wina ...
Odp: Odp: Odp: Odp: Kawałek ciasta ktoś zje
ulcia21
To bedziemy razem
Odp: Odp: Odp: Kawałek ciasta ktoś zje
misia53
i ja też, hi, hi,hi
Odp: Odp: Kawałek ciasta ktoś zje
ulcia21
To postaram sie byc pierwsza /hihihi/
Odp: Kawałek ciasta ktoś zje
misia53
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Kawałek ciasta ktoś zje
ulcia21
Moze jutro i ja sie zalapie
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Kawałek ciasta ktoś zje
kasandra6
no to będzie wyżerka mniam mniam
Odp: Odp: Odp: Odp: Kawałek ciasta ktoś zje
misia53
Mówiłam ,że za dużo nas rozpuściłaś
Odp: Odp: Odp: Kawałek ciasta ktoś zje
Natala1210
Nie załapałam się,szkoda. ale jutro torta i murzynka postawię bo będę piekła na dzień matki.