ii tam ja nigdy nie miałam kaca, choć swoje wypiłam, ale zauważyłam że niektórym pomaga ciepły barszczyk lub rosołek, a jeszcze innym sok pomidorowy albo kubek mocnej czarnej kawy. każdy ma swoje sposoby
A ja robię tzw sok kacowy trzeba wypić za jednym podejściem szk soku z kiszonych ogórków , 2 ząbki czosnku i trochę pieprzu wymieszać i wypić)) pycha i szybko mija kacyk
Madzialenko, Ty z mojej grupy... ja tez nie mialam nigdy kaca..i dobrze mi z tym.. Nie moge powiedziec.. zebym nigdy sie nie napila..jednak jako zodiakalny Byk stoje mocno na tej ziemi.. Stwierdzilam, ze na drugi dzien skora nie wyglada zbyt zdrowo.. i szkoda mi siebie samej..na kace ... i to wszystko nie znaczy, ze nie potrafie sie bawic..
widzę że mamy troche więcej wspulnego niż brak kaca ja tez potrafię sie bawic i też jestem zodiakalnym Bykiem
Madzialenko, Ty z mojej grupy... ja tez nie mialam nigdy kaca..i dobrze mi z tym.. Nie moge powiedziec.. zebym nigdy sie nie napila..jednak jako zodiakalny Byk stoje mocno na tej ziemi.. Stwierdzilam, ze na drugi dzien skora nie wyglada zbyt zdrowo.. i szkoda mi siebie samej..na kace ... i to wszystko nie znaczy, ze nie potrafie sie bawic..
co jecie na kacu?
Obserwuj wątekOdp: co jecie na kacu?
Persik
Odp: co jecie na kacu?
pocztylion2221
Anula
Odp: Odp: co jecie na kacu?
MADZIALENKA
widzę że mamy troche więcej wspulnego niż brak kaca ja tez potrafię sie bawic i też jestem zodiakalnym Bykiem
ptychu
Odp: Odp: Odp: co jecie na kacu?
zbysiowa
Glumanda
A Darek 112 jak zwykle... z pelnym namaszczeniem..dopisal sie do watku
Glumanda
MADZIALENKA