Prowadzę blog smacznapyza.blogspot.com. Jestem kucharzem-amatorem, gotuję w domu dla rodziny i przyjaciół. Interesuję się mykologią czyli wszystkimi grzybami, nie tylko jadalnymi. Jestem członkiem Bractwa Grzybland i na portalu dla grzybolubów zajmuję się działem kulinarnym. Zapraszam na www.grzybland.pl , znajdziecie tam mnóstwo informacji o grzybach i przepisy na dania z grzybami, część z nich jest moich. Na innych portalach kulinarnych można mnie spotkać pod nickiem izeczka :-)

Odp: Mój pomysł na plagiatorów

caroline, złapany po raz trzeci na kopiowaniu to powinien być natychmiast usuwany z serwisu! wczoraj moderator kasował jednemu użytkownikowi plagiat a ten w tym czasie wklejał dwa następne...ile czasu można się bawić w taką ciuciubabkę?!

Po raz kolejny powtórzę to co myślę na ten temat od dawna, że właścicielom wcale nie zależy ja jakości strony tylko na ilości użytkowników i przepisów, mogą być byle jakie i skopiowane...

Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

jeszcze żaden ściemniacz nie przyznał się do tego, że to robi więc zapewnieniami mnie nie przekonasz...mam na Twój temat wyrobione zdanie...

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Papaja napisał(a): fakt zdjęcie jakieś szare i nie wyraźne, nie najlepszej jakości
moje niektóre są też jakby zamglone ale dlatego że są robione aparatem z telefonu co do tej osoby to nie wiem jak jest
Papaja, nie ściemniaj! skan a zdjęcie robione słabym aparatem czy komórką to zupełnie co innego i to widać!

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

zerknijcie, proszę, na przepisy użytkownika kakusia290 - wszystkie zdjęcia to skany i wydaje mi się, że przepisy żywcem przepisane z książki...

Odp: Odp: Odp: Odp: Własne wyroby wędliniarskie

właśnie ten link jest do działu na temat wędlin z szynkowaru...

Odp: Odp: Własne wyroby wędliniarskie

może nikt na mnie nie nakrzyczy z obcy link...najwyżej proszę usunąć...
Heniu, zajrzyj tutaj http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?topic=126

Odp: Odp: Odp: gołąbki....jak ich nie zepsuć...

Henia napisała: "Nigdy nie robię sosu z wywaru-jest dla mnie zbyt intensywnie kapuściany. "
I dobrze bo ten wywar powinno się odlać - kapusta zawiera substancje rozdymające i one właśnie zostają w wywarze przy obgotowywaniu więc jeśli ją z niego odcedzimy to będzie lżej strawna...niewiele, ale lżej

Odp: Odp: Chwalimy się;

chyba niewiele bo mój ślubny Stefan się do nich już dobiera

Odp: co dzisiaj na obiad?

a to taka zwykła zupa była...marchewka, cukinia, ziemniak i trochę przypraw...

Odp: Odp: Odp: Odp: Co dzisiaj na podwieczorek?

można, Srebrną Truskawkę nabyłam przez internet a i "grzybka" widziałam w innym e-sklepie...linki mogę podać na p.w.jeśli kogoś interesuje