Odp: Czy polecacie speedcook?

Szereg informacji i praktycznych rad odnośnie tego urządzenia znajdziemy także na tutejszym forum,wystarczy tylko poczytać. Poza tym na naszej stronie znajdziecie teraz ciekawe promocje na artykuły kuchenne,również warto tam zajrzeć i wiedzieć więcej.

Odp: Mięso z chińszczyzny

Bardzo ciekawy temat i ja także chętnie dowiem się czegoś więcej bo po samym zdjęciu ciężko będzie dokładnie stwierdzić co to za mięso,najlepiej porozmawiać z kucharzem.

Odp: skąd brać dobre ryby?

Mogła się lekko rozmrozić podczas transportu i dlatego wewnątrz woreczka zbierała się woda,ale nie przeszkadza to aby ją zjeść,nie wiem jak będzie ze świeżością,to też osobna sprawa.

Odp: kawa czy dobra?

Akurat mi te kawy Tchibo jakoś nie podchodzą,wolę inne rodzaje i marki już lepszy jest Jacobs i proponuję się na nim skupić czy droższej ale równie dobrej Lavazzy.

Odp: Zielony sos do sałatki - jak go zrobić?

Ja jakoś nie mam przekonania do tych sosów z torebki sproszkowanych,zresztą już sam skład pozostawia wiele do życzenia i są one nafaszerowane chemią,więc taka opcja na pewno odpada.

Odp: Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni

Zgadza się,w przypadku braku odpowiedniej patelni to zawsze alternatywą są torebki do smażenia lub pieczenia. Inna sprawa,że w grudniu dobrą patelnię kupisz w sklepach internetowych zdecydowanie taniej,warto poszukać.

Odp: Sypki ryż

Raz,ze zależy to od rodzaju samego ryżu,a dwa ważną czynnością jest to aby polać go zimną wodą tuż po ugotowaniu,wtedy masz 100% pewności,że wyjdzie Ci sypki.

Odp: ulubione lody w waszej rodzinie

Ciężko stwierdzić które są naszymi ulubionymi bo każde są dobre Może z wyjątkiem tych owocowych jak truskawka-ich jadamy o wiele mniej,królują czekoladowe,śmietankowe,waniliowe

Odp: Multicooker Philips lub Zelmer

Wygląda ciekawie,tzn widać ze jest naszpikowany różnymi bajerami,a mi chodzi o te podstawowe funkcje jakie powinien spełniać.nic więcej. Zemler w zupełności tutaj wystarczy.

Odp: ryba po nelsońsku

Szczerze mówiąc to pierwszy raz słyszę o takim przepisie,chętnie dowiem się czegoś więcej,poznam szczegóły. Ktoś może próbował juz takiej ryby? ciekawe jak smakuje